- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Η Μέγκαν ήθελε να κάνει μεγάλη ζημιά στη βασιλική οικογένεια»
Έναν κακό λόγο για τη δούκισσα του Σάσεξ, έχει πάντα να πει η αδελφή της, Σαμάνθα
Η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, τοποθετείται για το Megxit και δεν έχει τίποτα καλό να πει για τη Δούκισα του Σάσεξ.
Από το Megxit δεν θα μπορούσε να λείψει και η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα η οποία σε άρθρο της στη βρετανική Sun κατηγορεί τη δούκισσα του Σάσσεξ ότι ήθελε να κάνει «μεγάλη ζημιά» στη βασιλική οικογένεια, λέγοντας ότι η Μέγκαν «επέλεξε τον πλούτο και τα χρήματα πάνω από την οικογένεια».
«Η αδελφή μου έχει πέσει μέσα στη Βασιλική Οικογένεια σαν ανεμοστρόβιλος» έγραψε η Σαμάνθα. «Ο στόχος τους είναι η φήμη και τα χρήματα, να είναι στο Χόλιγουντ» σχολίασε για την ανακοίνωση της Μέγκαν και του Χάρι για την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα.
«Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν αγαπώ το πρόσωπο που έχει γίνει» συμπλήρωσε. Η 55χρονη Σαμάνθα είπε ακόμα ότι το πραγματικό πρόσωπο της Μέγκαν φάνηκε στη διαμάχη της με τον πατέρα τους Τόμας Μαρκλ, λέγοντας ότι η ομάδα δημοσίων σχέσεων ήταν αυτή που βοήθησε και άλλαξε την εικόνα της δούκισσας του Σάσσεξ.
«Παρακολουθούσε πώς τα μέσα ενημέρωσης βασάνιζαν και εξευτέλιζαν τον μπαμπά μου, και ποτέ δεν βγήκε μπροστά να τον υπερασπιστεί σαν μια πραγματική φιλάνθρωπος» έγραψε η Σαμάνθα. Συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση που λέει ότι ασκήθηκε στη Μέγκαν επιμένοντας ότι «ήξερε τις κοινωνικές απαιτήσεις που έχει η ένταξη στη βασιλική οικογένεια».
«Θα έπρεπε να αναρωτηθεί εάν ήταν έτοιμη και ικανή να συμπεριφερθεί σύμφωνα με τις απαιτούμενες προσδοκίες» έγραψε. Είπε ακόμα ότι η απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, έπληξε τον θεσμό και έφτασε «κοντά στην κατάρρευση».
«Η 93χρονη βασίλισσα δεν θα έπρεπε να ζήσει αυτό το άγχος, να δει την οικογένειά της να διαλύεται» έγραψε η Σαμάνθα. Προσθέτοντας πως οι κινήσεις του ζευγαριού δεν δείχνουν δύο άτομα που επιθυμούν μια ιδιωτική ζωή. «Έχουν παραδοθεί στο κόκκινο χαλί, έχουν κάνει συμφωνίες με την Disney και έγιναν φίλοι με τους Κλούνεϊ και άλλους αστέρες πρώτης γραμμής», έγραψε για τον Χάρι και την Μέγκαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παράλληλα, η Ουκρανία επανήλθε στο προσκήνιο με την άφιξη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η καταγγελία είχε κατατεθεί στις 5 Ιανουαρίου
Ωστόσο ο βασικός κατηγορούμενος πέθανε πριν από λίγους μήνες
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Aφού ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε υποτιμητικά σχόλια
«Ζήτησα να μπορέσει να αναθεωρηθεί η συγκεκριμένη δομή»
Το σχέδιο αποκάλυψε στο Νταβός ο Στιβ Γουίτκοφ
Έντονες αντιδράσεις για την υπόθεση
Φίλος του κατέβαλε εγγύηση 200.000 φράγκων
Στην ίδια υπόθεση παραπέμφθηκαν ακόμη πέντε άνδρες
Eνώ η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα στήριξης
Έκτακτη ευρωπαϊκή βοήθεια σε νοσοκομεία και κρίσιμες υποδομές μετά τις ρωσικές επιθέσεις στην ενέργεια
Το αισιόδοξο κλίμα ήρθε σε αντίθεση με τις υποβόσκουσες ανησυχίες
Bρισκόταν στη λίστα των «10 Πιο Καταζητούμενων» του FBI
Κεντρικό ρόλο στο νέο σχήμα αναλαμβάνουν η Oracle, η Silver Lake
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας χαιρετίζει τις επικρίσεις που δέχθηκε η Ευρώπη κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ
Οι αρχές εξετάζουν τα τρένα που πέρασαν από το ίδιο σημείο τις 48 ώρες πριν το ατύχημα για να προσδιοριστεί η στιγμή που δημιουργήθηκε η βλάβη
Σε φάση κύρωσης η καταγγελία συμφωνιών – Αντιδρά η Μόσχα, επικαλούμενη οικονομικές συνέπειες
Ξεπερνούν τους 5.000 οι νεκροί από την καταστολή - Ενισχύεται η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.