- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες που έπληξαν τις τελευταίες τρεις ημέρες τη νότια Γαλλία.
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες που έπληξαν τις τελευταίες τρεις ημέρες τη νότια Γαλλία και προκάλεσαν «σημαντικές ζημιές», ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ.
Τα θύματα καταγράφηκαν στους νομούς Ερό, Γκαρ και Ανατολικά Πυρηναία, διευκρίνισε μια πηγή που πρόσκειται στην υπόθεση.
Ο απολογισμός έκανε μέχρι τώρα λόγο για τον θάνατο μιας εβδομηντάχρονης που διακομίστηκε στο νοσοκομείο «σε απόλυτη κατάσταση έκτακτης ανάγκης» αφού εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε έναν αμπελώνα.
Αυτό το επεισόδιο έντονων βροχοπτώσεων, «που επηρέασε ταυτόχρονα μέχρι και οκτώ νομούς», οδήγησε σε 1.773 επεμβάσεις και κινητοποίησε περισσότερους από 2.000 πυροσβέστες και δυνάμεις της υπηρεσίας πολιτικής ασφάλειας, διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών.
Σήμερα το πρωί σχεδόν 400 νοικοκυριά παρέμεναν χωρίς ηλεκτροδότηση στην περιοχή.
Πολλές σιδηροδρομικές γραμμές υπέστησαν επίσης ζημιές και η κυκλοφορία των τρένων ανάμεσα στο Μονπελιέ και την Τουλούζη και ανάμεσα στο Μονπελιέ και την Ισπανία διακόπηκαν.
Πέρυσι, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όχι μακριά από εκεί, στον νομό Οντ, ένα διαμέρισμα που είχε πληγεί ήδη από σημαντικές πλημμύρες που προκάλεσαν επίσης υλικές ζημιές τουλάχιστον 200 εκατομμυρίων ευρώ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.