Κοσμος

Υπόλογος ο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού: «Δικό του το DNA»

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Πορτογάλο σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κριστιάνο Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο / © EPA/ANTONIO COTRIM

Γενετικό υλικό του Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο φερόμενο ως θύμα βιασμού, την 34χρονη Κάθριν Μαγιόρκα. Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Πορτογάλο.

Είναι ένας εκ των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών, αλλά η φήμη του έχει αμαυρωθεί από μία πρώην δασκάλα, η οποία υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα βιασμού πριν από μια δεκαετία από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν και η εν λόγω υπόθεση έχει μπει στο αρχείο μετά από εξωδικαστικό συμβιβασμό, νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ήρθαν στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ «Sun», διέρρευσαν e-mail, περίπου 100 σελίδων, από τα οποία προκύπτει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στο φερόμενο ως θύμα δείχνουν πως το γενετικό υλικό ταιριάζει με αυτό του επιθετικού της Γιουβέντους.

Αποκαλύφθηκαν επίσης διάλογοι του Κριστιάνο Ρονάλντο με τους δικηγόρους του, στους οποίους επιβεβαιώνει πως η ερωτική πράξη με την εν λόγω γυναίκα δεν ήταν συναινετική, καθώς εκείνη του έλεγε «όχι» και «σταμάτα».

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά όσα έγιναν σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το 2009 με το πρώην μοντέλο Κάθριν Μαγιόρκα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ένας από τους μόλις έξι ποδοσφαιριστές στον κόσμο που έχουν πετύχει 700 γκολ στην καριέρα του. 

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέβαλε στην Κάθριν Μαγιόρκα 335.000 ευρώ την πρώτη φορά που τον κατήγγειλε στην αστυνομία «προκειμένου να διατηρηθεί η εμπιστευτικότητα στην δικαστική αυτή διαμάχη», με την πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο να υποστηρίζει πως αυτή η πληρωμή δεν αποτελεί παραδοχή ενοχής του. Τέλος, σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά, αφού έχει μεταφερθεί προς εξέταση σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, με την Μαγιόρκα ναι διεκδικεί πάνω από 180.000 ευρώ επιπλέον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ