- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολ ΜακΚάρτνεϊ για Brexit: Ήταν λάθος. Έφερε χάος
Το θρυλικό Σκαθάρι σε πλήρη αντίθεση με τον ντράμερ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ
Το Brexit διχάζει τους εναπομείναντες Beatles. Τι είπε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ για το δημοψήφισμα και πόσο απέχει από τις απόψεις του Ρίνγκο Σταρ.
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ δήλωσε ότι το δημοψήφισμα για το Brexit ήταν «πιθανώς ένα λάθος» και ότι η σημερινή πολιτική αναταραχή για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «ένα χάος».
Μιλώντας στο Newsnight του BBC2, ο Άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός, συνθέτης και ιδρυτικό μέλος των Beatles παραδέχθηκε ότι δεν ψήφισε καθόλου στο δημοψήφισμα, λέγοντας: «Δεν έβλεπα κανέναν να λέει κάτι αρκετά λογικό» για με πείσει να ψηφίσω Leave ή Remain.
Αποκάλυψε ακόμη ότι δεν ήταν βέβαιος ότι η αποχώρηση θα κάνει τη ζωή καλύτερη στη Βρετανία. «Αυτό που με απέτρεψε ήταν ότι συναντούσα πολλούς μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους, σχεδόν της γενιάς μου που έλεγαν: Εντάξει Πολ. Θα είναι όπως ήταν τις παλιές μέρες, θα πάμε πίσω».
«Και εγώ τους απαντούσα: Δεν είμαι σίγουρος για αυτό» είπε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ. «Και αυτή η προσέγγιση ήταν πολύ συχνή», τόνισε.
«Θα χαρώ όταν όλα τελειώσουν», ανέφερε ο Άγγλος τραγουδιστής και μουσικός. «Νομίζω ότι θα το ξεπεράσουμε. Πάντα τα καταφέρνουμε», εκτίμησε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ προσθέτοντας ότι νόμιζε πως το ζήτημα του Brexit πιθανώς θα λυνόταν.
Οι απόψεις του Πολ ΜακΚάρτνεϊ έρχονται σε σύγκρουση με εκείνες ενός άλλου μέλους του συγκροτήματος, του Ρίνγκο Σταρ.
«Η Βρετανία πρέπει να βιαστεί να αποχωρήσει από την Ε.Ε. Οι άνθρωποι ψήφισαν και πρέπει να το αντιμετωπίσουν. Νομίζω ότι είναι σπουδαία κίνηση. Να έχεις τον έλεγχο της χώρας σου είναι μία καλή κίνηση» τόνισε ο Ρίνγκο Σταρ τον Σεπτέμβριο του 2017, 15 μήνες μετά το δημοψήφισμα για το Brexit.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Νίνα Χρουστσόβα είνια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο The New School στη Νέα Υόρκη
Η επικήρυξη αφορά και τον Μοτζταμπά Χαμενεΐ
Διαγραμμένη δήλωση στο Telegram, όπου καταγγέλλει ψυχολογική πίεση των παικτριών και πολιτικό κλίμα
Ομοσπονδιακός δικαστής έκρινε ότι η έρευνα στόχευε να πιέσει τη Fed για μείωση επιτοκίων
H εφαρμογή του μέτρου δεν είναι απόλυτα αποτελεσματική
Η κίνηση αυτή έρχεται σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της σύγκρουσης
Η υπόθεση τον κολοσσό της ζωντανής ψυχαγωγίας που ελέγχει μεγάλο μέρος της αγοράς
Με σφυριά και καλέμια έσπασαν τις βιτρίνες του μαγαζιού
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιτίθεται χυδαία στον Χέρτσογκ - Το Ισραήλ απαντά για «παραβίαση κυριαρχίας»
Νοσηλεύεται με βρογχοπνευμονία - Διπλωματική ένταση μετά την ανάκληση βίζας Αμερικανού αξιωματούχου
Το Arctic Metagaz πλέει ακυβέρνητο μετά από επίθεση με drone - Παρακολουθούν Μάλτα και Ιταλία
Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Γαλλία και Ιταλία ανοίγουν δίαυλο με το Ιράν - Φόβοι για ενεργειακό σοκ στην Ευρώπη
Δικαστικό όργανο στην Αυστραλία δικαίωσε την εταιρεία που την απέλυσε - Το σκεπτικό της απόφασης
Η φωτογραφία θεωρείται ότι τραβήχτηκε στο Μάρθα’ς Βίνγιαρντ της Μασαχουσέτης μεταξύ 1999 και 2000
«Έχουμε εντολές για μη δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο» λέει ένας από αυτούς
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ρίχνεται στην καμπάνια για το δημοψήφισμα, ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πιθανή ήττα
Γαλλία και Ιταλία ξεκινούν συνομιλίες για τα Στενά του Ορμούζ, λένε οι FT
Αξιωματούχοι αποκαλύπτουν επιφυλάξεις Βανς πριν την επίθεση - Δημόσια στήριξη μετά την απόφαση Τραμπ
Το κορίτσι ονομάστηκε μάλιστα προσωρινά Jeanne Westgate, από το εμπορικό κέντρο όπου βρέθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.