- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ουρανοκατέβατο φίδι στα κεφάλια των βουλευτών στη Νιγηρία
Έπεσε από το ταβάνι του περιφερειακού κοινοβουλίου εν ώρα συνεδρίασης
Σε φυγή τράπηκαν οι βουλευτές περιφερειακού κοινοβουλίου της νοτιοδυτικής Νιγηρίας όταν ένα φίδι έπεσε από το ταβάνι.
Σε φυγή τράπηκαν οι βουλευτές περιφερειακού κοινοβουλίου της νοτιοδυτικής Νιγηρίας όταν ένα φίδι έπεσε από το ταβάνι και τώρα δηλώνουν ότι δεν θα επιστρέψουν ξανά στο κτίριο έως ότου είναι ασφαλές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.
"Την ώρα που αρχίζαμε τη σύνοδο της ολομέλειας, εμφανίστηκε ένα μεγάλο φίδι. Αυτό προκάλεσε αναστάτωση στη συνεδρίασή μας και αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε βιαστικά τον χώρο", δήλωσε ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου της πολιτείας του Όντο, ο Ολουγκμπένγκα Ομόλε.
Το ερπετό, διευκρίνισε ο ίδιος, έπεσε χθες από την οροφή του κτιρίου μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου και δεν τραυμάτισε κανέναν προτού το σκοτώσουν.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, το περιστατικό αυτό οφείλεται στη φθορά των εγκαταστάσεων του περιφερειακού κοινοβουλίου και στην έλλειψη χρημάτων για τη συντήρησή του.
"Η αίθουσα αυτή δεν παρέχει πλέον την απαραίτητη ασφάλεια για το νομοθετικό έργο και γι'αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε μέχρι νεωτέρας τις συνεδριάσεις μας. Το κοινοβουλευτικό έργο διακόπτεται επ'αόριστον", σημείωσε.
Οι βουλευτές θα συναντηθούν εξάλλου με τον κυβερνήτη της πολιτείας Όντο Ροτίμι Ακερεντόλου και θα αξιώσουν να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Το περιφερειακό κοινοβούλιο δεν θα συνέλθει έως ότου γίνουν πλήρεις εργασίες απολύμανσης, τόνισε ο εκπρόσωπος.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από πλήγμα σε δεξαμενή καυσίμων
Οι απαντήσεις που έχει λάβει μέχρι στιγμής δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικές
Οι καρφίτσες που είχε στο πέτο του
Η Ουάσιγκτον άρχισε να διενεργεί σειρά ερευνών για εμπορικά ζητήματα
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Wall Street Journal
Ο δεύτερος γύρος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή
Το Ιράν προειδοποιεί άλλες χώρες κατά «οποιασδήποτε ενέργειας» που θα μπορούσε να κλιμακώσει τον πόλεμο
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε στο CNN ότι ο ισραηλινός στρατός «δεν δουλεύει με το χρονόμετρο ή βάση χρονοδιαγράμματος»
Tο 72% των προγραμματισμένων αποδεσμεύσεων αφορά αργό πετρέλαιο
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail
Τόνισε ότι η Τεχεράνη δεν ζήτησε ποτέ κατάπαυση του πυρός και δεν σκοπεύει να εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
Μια σειρά άρθρων που εξηγεί βήμα προς βήμα την ιστορία του Κυπριακού για όσους θέλουν να το καταλάβουν καλύτερα
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν για μια πιθανή επέκταση της ναυτικής αποστολής
«Πεθαίνω... για καφέ» αναφέρει σε ανάρτησή του, σατιρίζοντας τις φήμες ότι έχει πεθάνει
Συνεχείς οι αναχαιτίσεις ιρανικών drones και πυραύλων στις χώρες του Κόλπου
Ο πρώτος Αμερικανός ποντίφικας προειδοποίησε πως η βία δεν θα οδηγήσει στην απονομή της δικαιοσύνης
Η Κεντροδεξιά πολιορκεί το Παρίσι και η Ακροδεξιά τη Μασσαλία - Στο 20% η συμμετοχή το μεσημέρι
Η κυβέρνηση Νετανιάχου ενέκρινε συμπληρωματικό προϋπολογισμό για άμεσες αγορές οπλισμού
«Προμήθεια συναλλαγής» φέρνει δισεκατομμύρια στα ταμεία για τον έλεγχο της δημοφιλούς πλατφόρμας
Ανάληψη ευθύνης με βίντεο-ντοκουμέντο από την Ashab Al Yamim - «Κύμα αντισημιτισμού» καταγγέλλει το Τελ Αβίβ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.