- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Οι Ρώσοι πίνουν περισσότερο καφέ από Γάλλους και Ιταλούς
Ιδιαίτερη προτίμηση σε καπουτσίνο και λάττε
Οι Ρώσοι ξεπέρασαν σε κατανάλωση καφέ τους Ιταλούς και τους Γάλλους, λέει νέα έρευνα.
Οι Ρώσοι καταναλώνουν πλέον περισσότερο καφέ έξω παρά στο σπίτι τους και έχουν ξεπεράσει μάλιστα του Γάλλους και τους Ιταλούς στον τομέα αυτό.
Έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία NPD Group στην Ρωσία έδειξε ότι η κάθε τρίτη απόδειξη που κόβεται στα καταστήματα εστίασης αφορά τον καφέ. Μάλιστα πάνω από το 50% των αποδείξεων που αφορούν τον καφέ κόβονται στα ταχυφαγεία.
Αν μάλιστα τα προηγούμενα χρόνια έπιναν τον καφέ τους κυρίως στα καφέ ή στα εστιατόρια, τον τελευταίο χρόνο, παίρνουν τον καφέ τους από τα ταχυφαγεία, επιλέγοντας περισσότερο τον καπουτσίνο και λάττε.
Οι ειδικοί που πραγματοποίησαν την έρευνα αποδίδουν την αυξητική αυτή τάση των Ρώσων στο γεγονός ότι σήμερα ο καφές από τους επαγγελματίες του καφέ είναι πολύ προσιτός και μπορεί να τον πιει κανείς οπουδήποτε.
Παράλληλα επισημαίνουν ότι ο καφές για πολλούς έχει γίνει κάτι σαν διάλλειμα, αφού τον πίνουν συχνά όταν πηγαίνουν να συναντήσουν κάποιον ή να χαλαρώσουν από την δουλειά τους.
Η τάση μάλιστα του καφέ, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, δεν παρατηρείται μόνο στην νεολαία, αλλά και σε κάθε ηλικίας άτομα.
Η έρευνα έδειξε ότι από τον Απρίλιο του 2018 έως τον Μάρτιο του 2019, το 52% των παραγγελιών καφέ έγινε στα ταχυφαγεία. Στην ανάλογη περίοδο του 2017-2018 το ποσοστό αυτό ήταν 48%.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με ύψος 1,73 μέτρα και βάρος 75 κιλά, το T800 προσφέρει έως και πέντε ώρες αυτονομίας
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του το 2012
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Η μετάβαση παραμένει εύθραυστη, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Στα social media εμφανίστηκαν ειρωνικές μετονομασίες όπως «Cloud Supremacy» και «Cloud Nationalism»
Το νεογέννητο είναι υγιέστατο, ενώ παρακολουθείται αδιάλειπτα
«Το Netflix έχει ήδη αποκτήσει πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
H πρόσφατη ειρηνευτική συμφωνία του Τραμπ κρέμεται από μια κλωστή
«Είναι μια εποχή βιαιότητας, ατιμωρησίας και αδιαφορίας», δήλωσε εκπρόσωπος του Οργανισμού
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στη σκηνή τρεις φορές
Παραμένουν όμηροι άλλοι 165
Στα 3 δισ. δολάρια το κόστος ανοικοδόμησης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.