- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραμπ: «Κατασκευασμένες» οι μαρτυρίες στην έκθεση Μάλερ
Στην αντεπίθεση ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι έγραψε στο Twitter
«Fake news» οι μαρτυρίες στην έκθεση Μάλερ, σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε την Παρασκευή τις «εντελώς κατασκευασμένες» μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στην έκθεση του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για τις υποψίες περί συνέργειας, το 2016, ανάμεσα στην ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανου προέδρου και τη Ρωσία.
«Διατυπώνονται για μένα εντελώς κατασκευασμένοι και εντελώς ψευδείς ισχυρισμοί από ορισμένα πρόσωπα στην παραληρηματική έκθεση Μάλερ, η οποία γράφτηκε από 18 θυμωμένους Δημοκρατικούς λυσσασμένους εναντίον του Τραμπ» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος σε μήνυμά του στο Twitter.
Ορισμένοι από αυτούς τους ισχυρισμούς είναι «απόλυτες βλακείες», συνέχισε σε άλλο μήνυμα.
«Προσέξτε τους ανθρώπους που κρατούν δήθεν "σημειώσεις", όταν οι σημειώσεις δεν υπήρξαν ποτέ μέχρι να τις χρειαστούν» πρόσθεσε.
Η έκθεση Μάλερ επικαλείται, ως πηγή ορισμένων αποσπασμάτων της, τις σημειώσεις που είχαν κρατήσει -για παράδειγμα- αξιωματούχοι υπουργείων.
«Είναι μια απάτη η οποία άρχισε με τρόπο παράνομο και η οποία δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ» υποστήριξε ο Τραμπ, αναφερόμενος στην έρευνα.
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζέρολν Νάντλερ ζήτησε την Παρασκευή επισήμως να δοθεί στην Επιτροπή του η πλήρης έκθεση του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για τη Ρωσία, λέγοντας πως δεν μπορεί να δεχθεί την επεξεργασμένη εκδοχή της που «αφήνει το Κογκρέσο στο σκοτάδι».
«Η επιτροπή μου χρειάζεται και δικαιούται να έχει την πλήρη εκδοχή της έκθεσης και τα στοιχεία στα οποία βασίζεται, όπως γινόταν και στο παρελθόν. Η απάλειψη ευαίσθητων πληροφοριών από αυτήν φαίνεται πως είναι εκτεταμένη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κανένα από τα πραγματικά στοιχεία που είχε ο ειδικός εισαγγελέας» τονίζει ο Νάντλερ σε δήλωσή του μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης των 448 σελίδων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στην επίθεση που έγινε το 1941 και έβαλε τις ΗΠΑ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Συνελήφθη την ίδια ημέρα που ανακηρύχθηκε υποψήφιος για την προεδρία του CHP με 15,5 εκατομμύρια ψήφους
Ο ισραηλινός υπουργός Ενέργειας Έλι Κοέν ενημέρωσε λίγο αργότερα πως «δεν προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις»
«Περιμένουμε βοήθεια από την Ιαπωνία σε αντίθεση με το NATO»
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο συναγερμός έληξε
Τι κρύβει η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
Πέντε ευρωπαϊκές χώρες και η Ιαπωνία καταδικάζουν τις ιρανικές επιθέσεις
Προειδοποιούν για άλμα στις τιμές των καυσίμων - Kαλούν τους επιβάτες να κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους
Σοκ on air για τον ρεπόρτερ που γλιτώνει από θαύμα
Θα υπάρξουν ανατιμήσεις σε βασικά είδη
«Ο κόσμος και οι αχάριστοι Ευρωπαίοι πρέπει να ευχαριστούν τον Τραμπ», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ
Νέοι τριγμοί στο ΝΑΤΟ
Η μείωση των ποσοστών γεννήσεων ανησυχεί τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν
Μετά τις δηλώσεις Τραμπ, η Κοπεγχάγη ήταν έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο
Δραματική άνοδος τιμών στην ενέργεια
Οι πολίτες των μεγάλων κρατών της Δύσης εμπιστεύονται περισσότερο μια δικτατορία από τη γη των ελεύθερων και τη χώρα των γενναίων. Κι αυτό είναι έργο του 47ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών
Ο πύραυλος είχε κατεύθυνση την πόλη Γιανμπού
Εξοντώθηκε επικίνδυνος βαρόνος ναρκωτικών της συμμορίας Comando Vermelho
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.