Κοσμος

Γκουαϊδό μετά την εισβολή στο σπίτι του: «Δεν υπαναχωρούμε» (video)

Τι δήλωσε στη δημοσιογράφο του CNN Κριστιάν Αμανπούρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
guaido
Χουάν Γκουαϊδό

«Δεν υπαναχωρούμε» ήταν το μήνυμα του αυτοανακηρυχθέντος μεταβατικού προέδρου της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό μετά την καταγγελία ότι δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλαν στην κατοικία του σήμερα

«Σήμερα με έκαναν να νιώσω κάτι που δεν πίστευα ότι είναι δυνατό: Να νιώσω ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΣ με τις βενεζουελάνικες οικογένειες!» τόνισε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Γκουαϊδό. 

«Δεν υπαναχωρούμε. Φοβόντουσαν ότι θα παρουσιάσουμε το Σχέδιο για τη Χώρα που χρειάζεται η Βενεζουέλα, αλλά ήμασταν επιτυχείς παρά την απόπειρα εκφοβισμού. Κάνουμε πρόοδο» πρόσθεσε. 

Σε άλλο του tweet ο ηγέτης της αντιπολίτευσης εξήγησε ότι «το Σχέδιο για τη Χώρα είναι η Βενεζουέλα που θέλουμε να κτίσουμε μαζί, η Βουλή και πολύτιμοι ειδικοί.  Με επαγγελματισμό και το βενεζουελάνικο ταλέντο, (το σχέδιο) έχει ως στόχο να εγγυηθεί τα αποτελέσματα που χρειάζεται η χώρα».

Μιλώντας στη δημοσιογράφο του CNN Κριστιάν Αμανπούρ ο Γκουαϊδό τόνισε: «Θέλουμε να ανακτήσουμε τη δημοκρατία μας, την ιεραρχία μας και θέλουμε ο αμερικανικός λαός να γνωρίζει ότι ο κόσμος της Βενεζουέλας είναι καλός και θέλουμε να ανακτήσουμε τη χώρα μας, την ελευθερία μας». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ