- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πίτσα στους απλήρωτους σωματοφύλακές του προσέφερε ο Τζορτζ Μπους
O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εξέπληξε το προσωπικό ασφαλείας του
Πίτσα στους σωματοφύλακες του προσέφερε ο πρώην πρόεδρος των HΠΑ, Τζορτζ Μπους, καθώς και αυτοί παραμένουν απλήρωτοι -όπως και 800.000 δημόσιοι υπάλληλοι στην Αμερική λόγω της διένεξης του προέδρου Τραμπ με το Κογκρέσο για τον προϋπολογισμό.
Ο 72χρονος Μπους εξέπληξε τους επτά σωματοφύλακες του, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, προσφέροντάς τους o ίδιος τις πίτσες.
Όπως έγραψε ο Μπους : «Η Λόρα και εγώ είμαστε ευγνώμονες στο προσωπικό της μυστικής υπηρεσίας μας και στους χιλιάδες αξιωματούχους που εργάζονται τόσο σκληρά για τη χώρα μας χωρίς να λαμβάνουν μισθό. Και εμείς ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που μας στήριξαν». Ο Τζορτζ Μπους κάλεσε την κυβέρνηση και τους Δημοκρατικούς να συμβάλουν ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα του προϋπολογισμού και να επιστρέψει η χώρα, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, στην κανονικότητα.
Η σύγκρουση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και των Δημοκρατικών στο ζήτημα του προϋπολογισμού έχει αφήσει απλήρωτους 800.000 ομοσπονδιακούς υπαλλήλους από τις 22 Δεκεμβρίου.
Στο επίκεντρο της σύγκρουσης βρίσκεται το τείχος που ο Τραμπ θέλει να ανεγερθεί στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και για το οποίο ζητά να συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους ποσό ύψους 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του. Οι Δημοκρατικοί απορρίπτουν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι θεραπείες γίνονταν σε «βρώμικες και ανθυγιεινές» συνθήκες στο σπίτι του
Ο Μερτς φαίνεται αποφασισμένος να ξανακερδίσει την εύνοια του Τραμπ
Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Απριλίου
Οι απαντήσεις που δίνει το υλικό στα ερωτήματα για τους πυροβολισμούς
Τα νέα σχέδια για μια σειρά νέων στρατιωτικών πληγμάτων εναντίον του Ιράν
Η αντίδρασή του όταν ο δικαστής ανακοίνωσε την καταδίκη του
Δεν είναι απλά ένας μεγιστάνας ανάμεσα σε άλλους. Είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η απόφαση δεν είναι τυχαία σε μια χώρα με σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα
Στο επίκεντρο οι πόλεμοι σε Ουκρανία και Γάζα
Πώς αξιοποίησε ένα ιδιαίτερο νομικό «παράθυρο»
Η πόρτα φέρεται να άνοιξε μερικώς, χωρίς ωστόσο να ενεργοποιηθεί η τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης
Στο στόχαστρο διαδηλωτών ο πρωθυπουργός - Καταγγελίες για ελλιπή προστασία της εβραϊκής κοινότητας
Ο Ούλι Πατσούκου κερδίζει δημοσιότητα στα social media, ενώ διατηρεί ενεργό ρόλο στην πολιτική σκηνή
Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ποινή έως και 18 χρόνια κάθειρξης
Ποια είναι η απομακρυσμένη χώρα που βγαίνει κερδισμένη από το ράλι πετρελαίου
H ομώνυμη σειρά προβλήθηκε για 130 επεισόδια έως το 1985
Στις 22 Απριλίου, εκατομμύρια πολίτες ενημερώθηκαν μέσω email για την κυβερνοεπίθεση
Αιχμές για Μακρόν, με προειδοποίηση ότι στρατιωτικές πρωτοβουλίες αυξάνουν την ένταση
Οι επιπτώσεις στον πληθωρισμό από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή δεν έχουν ακόμη αποτυπωθεί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.