Κοσμος

Σπαραγμός - Βουλευτίνα και μάνα καταρρέει μαθαίνοντας πως τα καρτέλ δολοφόνησαν την κόρη της (video)

Η 59χρονη κατέρρευσε στα έδρανα της βουλής του Μεξικού

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
valeria-crus.jpg

Κατέρρευσε στα έδρανα της βουλής του Μεξικού η 59χρονη βουλευτίνα Κάρμεν Μέντελ Πάλμα, όταν έμαθε ότι η μόλις 22 ετών κόρη της δολοφονήθηκε, επειδή την πέρασαν κατά λάθος για φίλη μέλους συμμορίας. 

Η βουλευτίνα πληροφορήθηκε το τραγικό νέο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης μιας κοινοβουλευτικής επιτροπής. Με ένα τηλεφώνημα ενημερώθηκε ότι η κόρη της μόλις δολοφονήθηκε. Ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να κρύψει την οδύνη της. 

 


 

 

Η 22χρονη Βαλέρια Κρουζ Μέντελ δολοφονήθηκε την ώρα που γυμναζόταν στο γυμναστήριο. Δέχθηκε εννέα σφαίρες.

Η μητέρα της δεν άντεξε την είδηση και οι συνάδελφοί της προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν και να της συμπαρασταθούν. Η συνεδρίαση δ ιακόπηκε και αναβλήθηκε. 

valeria-crus2.jpg


Η 22χρονη Βαλέρια δολοφονήθηκε στην πόλη Ciudad Mendoza της πολιτείας Βερακρούζ, επειδή την μπέρδεψαν με μια άλλη κοπέλα, που διατηρούσε δεσμό με μέλος συμμορίας. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαίες της ΕΕ έξω από το κτήριο της Κομισιόν, στις Βρυξέλλες
«Ανοιχτές οι επιλογές μας για την προστασία των συμφερόντων της ΕΕ» - H απάντηση της Κομισιόν στους δασμούς του Τραμπ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απάντησε στη νέα απειλή του Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλει δασμούς 25% στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που εισέρχονται από την ΕΕ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY