- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μεταξύ των πιο καλοντυμένων Βρετανών ο πρίγκιπας Τζορτζ
Και η μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, στη λίστα του περιοδικού «Tatler»
Μία θέση στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους Βρετανούς χάρισαν τα χαριτωμένα σορτσάκια στον πρίγκιπα Τζορτζ.
Το ρούχο που δεν τολμούν πολλοί στη Βρετανία να φορέσουν χάρισε στον πρίγκιπα Τζορτζ, πρωτότοκο γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, μία θέση στη λίστα του περιοδικού «Tatler».
Το περιοδικό μόδας επιλέγει κάθε χρόνο τις 30 πιο καλοντυμένες προσωπικότητες της Βρετανίας. Ο πρίγκιπας Τζορτζ έπεισε με τα σορτσάκια του, τις μακριές κάλτσες, τα πουκάμισα και τα πουλόβερ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με το στυλ του ο μικρός πρίγκιπας αντιπροσωπεύει έναν «πιο κομψό Κρίστοφερ Ρόμπιν» τον χαρακτήρα των βιβλίων και της σειράς animation «Γουίνι το αρκουδάκι».
Ωστόσο παραμένει άγνωστο πόσο τα ρούχα είναι επιλογή του 5χρονου πρίγκιπα. Το στυλ του είναι πάντως ίδιο με των παιδιών της ηλικίας του που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία.
Το περιοδικό θα δημοσιεύσει τη λίστα στο τεύχος Σεπτεμβρίου και ανάμεσα στους 30 πιο καλοντυμένους Βρετανούς είναι και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η μητέρα του Τζορτζ, Κέιτ Μίντλετον, η θεία του Δούκισσα Μέγκαν, η Καμίλα Δούκισσα της Κορνουάλης και η βασίλισσα Ελισάβετ Β'. Ο πατέρας του Τζορτζ πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν βρίσκεται στη λίστα.
Η δικηγόρος και σύζυγος του ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ Αμάλ Κλούνεϊ, ο τραγουδιστής Χάρι Στάιλς, η σχεδιάστρια μόδας Στέλα ΜακΚάρτνεϊ και ο ηθοποιός Ντάνιελ Καλούγια έχουν επίσης μία θέση στον κατάλογο με τους πιο καλοντυμένους Βρετανούς για το 2018.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Στο κόκκινο» η μισή χώρα από καύσωνα και ξηρασία
Ο Χάνσαρντ ήταν τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος «The Frames»
Η επιστολή του διάσημου ζευγαριού προς τον δήμαρχο της Μπρινιόλ
Ξέσπασαν 90 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα μέσα σε μία ημέρα
Για τις πράξεις του ο Χάντι Μάταρ αντιμετωπίζει ποινή ως και ισόβιας κάθειρξης
Εκατοντάδες διασώστες συνεχίζουν να επιχειρούν με την ελπίδα να βρουν επιζώντες
Αντίποινα για επιθέσεις εναντίον βάσεων των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει δημοσίευμα της «Τhe Free Press»
Τι έγραφε στο ημερολόγιο του και τι έλεγε δημόσια την περίοδο της πανδημίας
To πρόγραμμα για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ
Oι αναρτήσεις της μητέρας πριν από τo φονικό
Επιτίθεται στο Ευρωκοινοβούλιο για ψήφισμα για τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά Κυπρίων γυναικών
Νέα δικαστική περιπέτεια
Η Άγκυρα απορρίπτει τη διζωνική ομοσπονδία, ζητά αναγνώριση δύο πλευρών
Η υπόθεση είχε οδηγήσει το 2020 στην απαγγελία κατηγοριών κατά επτά πρώην εργαζομένων
Καθώς συνεχίζεται η έρευνα για την πηγή της μόλυνσης
Οι τελευταίες ηρωικές στιγμές του σε βουνό του Κολοράντο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.