- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε την "πολύ έντονη ανησυχία του" για την κατάσταση στη Γάζα και ζήτησε να υπάρξει "διάλογος για την επανέναρξη της ειρηνευτικής διαδικασίας" μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Κατά τη διάρκεια αυτής της συνδιάλεξης, ο Μακρόν καταδίκασε "τη βία και υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να προστατευτεί ο άμαχος πληθυσμός και το δικαίωμα στις ειρηνικές διαδηλώσεις" ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Ελιζέ.
Ο Γάλλος πρόεδρος "επανέλαβε" στον Νετανιάχου ότι είναι επίσης σημαντικό να υπάρξει διάλογος για να ξεναρχίσει η ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή.
Την Δευτέρα ο Μακρόν είχε συζητήσει την κατάσταση στη Γάζα με τον βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας και τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς. Στις επικοινωνίες του αυτές "καταδίκασε τη βία των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων εναντίον των διαδηλωτών", τονίζοντας ταυτόχρονα ότι είναι "προσηλωμένος στην ασφάλεια του Ισραήλ".
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαρχαιωμένες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, επανειλημμένες διαρροές και υψηλά επίπεδα αμίαντου
Πρόστιμα από 1.000 έως 5.000 δολάρια
Τι μπορούν να κάνουν οι Δημοκρατικοί
Οι επενδυτές προσδοκούν λιγότερες πολιτικές ανατροπές, αλλά βλέπουν αυστηρότερο έλεγχο στην τεχνητή νοημοσύνη
Ο Πάπας έχει ήδη παραθέσει στίχους του σε πρόλογο βιβλίου
Ο 67χρονος άνδρας αρνήθηκε αρχικά να παραδώσει τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου
Ο Αμερικανός πρόεδρος θεωρεί πως η απόφασή του για το Ιράν ήταν η σωστή
Οι πιθανές επιπτώσεις στις σχέσεις της Ουάσιγκτον με τρεις κρίσιμες περιοχές του πλανήτη
Η άλλοτε προνομιακή σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο κινδυνεύει να γίνει εκλογικό βάρος
20 ετών και 2 μηνών ήταν την Κυριακή ο Αντρέα Κίμι Αντονέλι, όταν έγινε ο νεαρότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία της F1.
Υποψίες για οργανωμένη επιχείρηση
Το μήνυμα συνοδεύεται από φωτογραφία που δείχνει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ συνοφρυωμένο
Μια διαδεδομένη δεισιδαιμονία συνδέει το γρήγορο φαγητό με εξαντλητικές βάρδιες
Μεταξύ άλλων καμία νίκη σε αμφίρροπες αναμετρήσεις
Η ανάρτηση του Αμερικανού αντιπροέδρου
Υποχώρηση της Βέρνης από το αίτημα αποζημίωσης προς τη Ρώμη
Αισιοδοξία από την Κομισιόν - Ρεαλιστικός στόχος η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων
Ανοιχτό το ενδεχόμενο δανεισμού στην Ελλάδα
Και γιατί κάνω μόνη μου cancel σε δικό μου σχετικό κείμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.