- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Γιατί θα φορέσει δύο νυφικά η Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι
Η ανταποκρίτρια του Vanity Fair από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ξέρει και γράφει
Μπορεί τα στοιχήματα να πέφτουν βροχή για το ποιος σχεδιάζει το νυφικό που θα φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά τώρα έρχεται ένα δημοσίευμα να προκαλέσει σύγχυση.
Όπως αναφέρει το Vanity Fair σε δημοσίευμα για τον «βασιλικό γάμο της χρονιάς» τα νυφικά θα είναι στην πραγματικότητα δύο.
Συγκεκριμένα, η ανταποκρίτρια από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, Κέιτι Νίκολ γράφει στο Vanity Fair ότι η Μαρκλ θα φορέσει «ένα παραδοσιακό νυφικό φόρεμα για την τελετή και τη δεξίωση και ένα λαμπερό, πιο εκλεπτυσμένο φόρεμα για το βράδυ».
Η δούκισσα του Κέιμπριτζ σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, του μεγαλύτερου αδερφού του πρίγκιπα Χάρι έκανε το ίδιο στον γάμο της το 2011. Φόρεσε ένα θρυλικό νυφικό της Σάρα Μπάρτον για τον Alexander McQueen και στη συνέχεια άλλαξε και φόρεσε ένα πιο άνετο φόρεμα.
«Το σχέδιο είναι να αλλάξει μετά την τελετή, ώστε να μπορεί να διασκεδάσει το βράδυ με κάτι λαμπερό, αλλά λιγότερο περιοριστικό» ανέφερε πηγή στη Νίκολ.
«Η Μέγκαν ανυπομονεί να εκπλήξει τους πάντες, ειδικά τον Χάρι. Το νυφικό θα είναι παραδοσιακό και κομψό. Μιλάμε για δαντέλα και μανίκια και η Μέγκαν έχει πολύ στενή συνεργασία με τον σχεδιαστή, ο οποίος έχει δώσει όρκο μυστικότητας» σημειώνεται στο δημοσίευμα.
Πάντως σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κρίστοφερ Μπέιλι από τον Burberry φέρεται να είχε σημαντικές συναντήσεις για ένα «φόρεμα υψηλού προφίλ».
Οι bookies βάζουν επίσης στοιχήματα στους οίκους Erdem, Ralph & Russo, Stewart Parvin και Alexander McQueen. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η καλύτερη φίλη της Αμερικανίδας ηθοποιού, Καναδή στυλίστρια και μυστική διοργανώτρια του γάμου, Τζέσικα Μουλρόνεϊ τη βοηθά στις προετοιμασίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικοινωνία Δένδια και Τασούλα με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Χαοτική η κατάσταση στην καρδιά της αλβανικής πρωτεύουσας
«Εγγυημένες συντάξεις» έγραφαν τα πλακάτ στα χέρια 25.000 διαδηλωτών
Με τη στήριξη των Πατριαρχείων και των Εκκλησιών Ελλάδος και Κύπρου θωρακίζεται το καθεστώς της Μονής
Δεύτερος γύρος κινητοποιήσεων κατά της κυβέρνησης - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας
Ο Γάλλος πρόεδρος καταδικάζει την αιματηρή επίθεση με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες
Η Ελλάδα ήταν Ιδρυτικό μέλος του Ο.Η.Ε. το 1945.
Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σχολίασε τη σύντομη θητεία της Κέιτι Ζακάρια
Χιλιάδες memes δημιουργήθηκαν, περιγελώντας τον πανικό και την απόγνωση της
Η κυβέρνηση Τραμπ προσφεύγει πριν βγουν τα αποτελέσματα
«Πρέπει να βοηθήσουμε τις γυναίκες να ξαναβρούν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους», δηλώνει
Το μοναδικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που είχε συμμετάσχει κατά το παρελθόν, ήταν η Σάρα Φέργκιουσον, η πρώην σύζυγος του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου. το 2009
Για «τρομοκρατική επίθεση από «ομάδα εξτρεμιστών» , μιλά η κυβέρνηση της Ιορδανίας - Kαταδικάζει το ελληνικό ΥΠΕΞ
Καταστηματάρχες και κάτοικοι επικαλούνται φόβους για την ασφάλειά τους
To κόμμα δεν απαντά σε ερωτήματα για τη γνησιότητα τους
Συναγερμός μετά τον θάνατο δύο Ισραηλινών στρατιωτών σε ανταλλαγή πυρών στη Χεβρώνα
Το κόμμα του προηγείται στις δημοσκοπήσεις, αλλά ο σχηματισμός κυβέρνησης παραμένει ανοιχτός
Τι επιβεβαιώνουν οι Φιλιππίνες
Φόβοι για έκτροπα και λεηλασίες το Σάββατο - Αναβλήθηκε το ταξίδι Μακρόν στην Αφρική
Η 23χρονη αποδίδει τους θανάτους των παιδιών σε εμβολιασμό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.