- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Νέο παραλήρημα Ερντογάν προς Ευρώπη: Θα ανοίξω τα σύνορα και δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε
Μετά την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου που του ζητεί να σταματήσει την εισβολή στην Αφρίν
Νέα παραληρηματική αντίδραση του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον των Ευρωπαίων μετά την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου, που του ζητεί να σταματήσει την εισβολή στην Αφρίν στο πλαίσιο της στρατιωτικής επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας».
Οι απειλές του Ερντογάν έγιναν μπροστά σε χιλιάδες λαού σε πόλη της Τουρκίας και λίγο μετά την κηδεία πεσόντος στην Αφρίν. Όταν ο Ερντογάν εκστόμισε τα λόγια-απειλές προς την ΕΕ και κατ’ επέκτασιν προς την Ελλάδα, το πλήθος άρχισε να γιουχάρει.
Συγκεκριμένα ο Ερντογάν είπε: «Φιλοξενούμε 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες από τη Συρία... Μας ικετεύσατε να μην ανοίξουμε τις πόρτες. Αν το κάνουμε δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε!».
Στην Αφρίν οι τουρκικές δυνάμεις έριξαν φέιγ βολάν καλώντας όσους ακόμη αντιστέκονται να παραδοθούν και να εμπιστευτούν την τουρκική δικαιοσύνη.
Ο τούρκος πρόεδρος είπε ακόμα ότι η επιχείριση στην Αφρίν θα συνεχιστεί και ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατευθούν οι άμαχοι. Υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που είναι στην Αφρίν καταπιέζονται. Μίλησε πάλι για ένα έθνος, μια σημαία και μια χώρα.
Τέλος, επιτέθηκε και στις ΗΠΑ λέγοντας από το Ετζερούμ: «Είμαστε ένα έθνος 81 εκατομμυρίων. Δεν θα μας πουν τι να κάνουμε. Πού είναι το FETΟ»; Και απάντησε μόνος του: «Στην Πενσιλβάνια», αναφερόμενος στον Φετουλάχ Γκιουλέν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ρώσος πρόεδρος εκτίμησε ότι μπορεί να αξίζει 1 δισεκατομμύριο δολάρια
Ο γιος του Αμερικανού προέδρου έγινε αυτόπτης μάρτυρας επίθεσης μέσω βιντεοκλήσης και ειδοποίησε τις αρχές
Οι Δημοκρατικοί, οι Ρεπουμπλικάνοι και η στάση του εκλογικού σώματος
Οι αμερικανικοί δασμοί, τα επιχειρήματα του Λευκού Οίκου και ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο κέντρο του κόσμου (του)
Απίθανη η άμεση επιστροφή των ΗΠΑ
«Ένα λάθος θα ήταν καταστροφικό»
Τι υποσχέθηκε και τι έπραξε ο Αμερικανός πρόεδρος από τον Ιανουάριο του 2025
Τα σημεία τριβής μεταξύ των δύο χωρών, οι θρησκευτικές και πολιτιστικές διαφορές
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα συναντηθεί με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ένας από τους σημαντικότερους ιστορικούς της σύγχρονης Μέσης Ανατολής εξηγεί το γιατί
Μετά τις ανακοινώσεις του προέδρου των ΗΠΑ για τη Γροιλανδία
Ο ποντίφικας έχει επικρίνει ορισμένες από τις πολιτικές του προέδρου των ΗΠΑ
H προειδοποίηση του επικεφαλής της JP Morgan από το Νταβός
Το SEMAF υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ότι οι εργαζόμενοι του τομέα είχαν καταγγείλει «την κακή κατάσταση» του δικτύου
Σε εξέλιξη οι έρευνες της Πολιτοφυλακής και της Επιτροπής Διερεύνησης Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων
Mια εξέλιξη που προκαλεί ανησυχία στους Ρεπουμπλικανούς
Ο Αμερικανός πρόεδρος απέσυρε τους δασμούς που είχε επιβάλει σε 8 χώρες από την 1η Φεβρουαρίου
Ξυλοδαρμοί, πείνα και απόλυτη απομόνωση
Η κόντρα του CEO της αεροπορικής με τον μεγιστάνα ξεκίνησε με αφορμή το Wifi
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.