Κοσμος

«Καθαρά» τα κινητά των δυο Ελλήνων στρατιωτικών

Σύμφωνα με πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ellines-stratiotikoi-ebros.jpg

«Καθαρά» τα κινητά των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, τα οποία εστάλησαν σε ειδικά εργαστήρια στην Άγκυρα, προκειμένου να ερευνηθούν ακόμα και τα διαγραμμένα αρχεία τους, σύμφωνα με το onalert.gr.

Πληροφορίες από την Τουρκία τις οποίες εξετάζουν με προσοχή εδώ στο Πεντάγωνο, αναφέρουν ότι δεν προκύπτουν δεδομένα που να στοιχειοθετούν την κατηγορίας της κατασκοπείας.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει ο στρατιωτικών ειδήσεων ιστότοπος, φαίνεται πως έρχεται η ώρα που θα αναλάβει δράση ο δράση ο Έλληνας, τεχνικός εμπειρογνώμονας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταβεί στην Άγκυρα μέσα στα προσεχή 24ωρα. Στο πλευρό πάντως, των δυο στρατιωτικών βρίσκεται και ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας. Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι συναντήθηκε δυο φορές μαζί τους στις φυλακές της Αδριανούπολης. 

Το ίδιο site μεταδίδει πως πλέον η Τουρκία προσανατολίζεται στο να στοιχειοθετήσει κατηγορητήριο για διακίνηση μεταναστών από τους δύο Έλληνες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα
Επιμένει η πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας: «Δεν παραβίασα το Σύνταγμα επειδή χρησιμοποίησα άλλο όνομα»

«Ως άνθρωπος έχω δικαίωμα να εκφράζομαι όπως εκφράζομαι και δεν νομίζω ότι αυτό αποτελεί παραβίαση του Συντάγματος», λέει η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.