- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Κίνα επενδύει 625 εκ. δολάρια στο ψηλότερο κτήριο του κόσμου
Γνωρίστε την Πόλη του Ουρανού (video)
Έπειτα από καθυστερήσεις μηνών εξαιτίας τεχνικών ζητημάτων, οι διαδικασίες ανέγερσης των εγκαταστάσεων του παλίμψηστου Sky City αναμένεται να ξεκινήσουν στο προσεχές μέλλον.
Με ύψος 838 μέτρων, δέκα μέτρα περισσότερα δηλαδή από το Burj Khalifa στο Ντουμπάι που αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο υψηλό κτήριο επί γης, η «Πόλη του Ουρανού» θα στεγάσει 31 χιλιάδες ανθρώπους σε 220 ορόφους. Χάρη στην «πράσινη» λογική που επιλέχθηκε για την κατασκευή του Sky City, το κόστος είναι σχεδόν το μισό από τον τωρινό κάτοχο του τίτλου «υψηλότερο κτήριο του κόσμου».

Κι ενώ το Burj Khalifa στο Ντουμπάι χρειάστηκε εξήντα μήνες για να ολοκληρωθεί, το Sky City αναμένεται να δοθεί προς χρήση σε μόλις επτά. Το 83% του εμβαδού του νέου γίγαντα προορίζεται για χρήσεις ενοικίασης και μόλις 3% θα χρησιμοποιηθεί ως γραφειακός χώρος. Ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο και ένα σχολείο περιλαμβάνονται, επίσης, σε εκείνα που θα ενυπάρχουν επίσης στο σύμπαν του Sky City, το οποίο θα βρίσκεται κοντά στην πόλη Τσάνγκσα. Ιδού μια προεπισκόπηση των βιβλικών διαστάσεων του αρχιτεκτονήματος.
Δ.Α.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Διαφωνούμε όπως συμβαίνει στις οικογένειες» δηλώνει ο Νετανιάχου
Ύποπτος ο πρώην σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού
Ξεκινούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Ποια είναι τα δύο βασικά «αγκάθια»
Οι πιλοτικές ζώνες ελέγχου και οι φόβοι για νέες συγκρούσεις
«Δεν χαμογελά ποτέ» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την Κόλινς
Τα σχέδια για κέντρα δεδομένων σε τροχιά και στη Σελήνη
Δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο μπαίνει στο στόχαστρο
O Ντόναλντ Τραμπ έχει εντείνει αυτήν τη χρονιά τις κυρώσεις σε βάρος του νησιού
«Ο πρόεδρος εργάζεται νυχθημερόν σε απάνθρωπους ρυθμούς», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Άγνωστη η τύχη της εμβληματικής ενημερωτικής εκπομπής
Πιθανή συνάντηση με Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αν τα πράγματα «πάνε καλά»
Στο στόχαστρο το λιμάνι και η ναυτική βάση - Μήνυμα Πούτιν και απειλές για αντίποινα
416 προσαγωγές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την Αστυνομία ήταν το αποτέλεσμα των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα τους.
Πώς ο δημοσιογράφος Nicholas Potter ανακάλυψε τη φύση της γερμανικής αριστεράς
Η Μαρία Μονσεράτ Αλβαράδο αναλαμβάνει το πανίσχυρο υπουργείο Επικοινωνίας της Αγίας Έδρας
Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο
«Δυσανάλογο το πρόστιμο» απαντά η εταιρεία
Η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα βρίσκεται κοντά στη μητέρα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.