Κοσμος

Γιατρός καταδικάστηκε για βίαιο και καθόλου συναινετικό σεξ που προκάλεσε μελανιές και τραύματα στο στήθος του ραντεβού του

Η γυναίκα τον παρακαλούσε να σταματήσει, αλλά εκείνος συνέχιζε να πιέζει με μανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376357-777029.jpg
Facebook

Ειδικευόμενος γιατρός στη Βρετανία καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος νεαρής γυναίκας που γνώρισε μέσω της εφαρμογής Tinder.

Ο Φίλιπ Νόρμαν Ρίτσαρντ Κερ, 37 ετών, ήταν τόσο βίαιος κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης ώστε άφησε μελανιές και εκτεταμένα τραύματα στο στήθος του ραντεβού του. Ο 37χρονος Βρετανός γνώρισε τη νεαρή νοσηλεύτρια μέσω Tinder και έκαναν σεξ μετά το δεύτερο ραντεβού του.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ειπώθηκε ότι ο 37χρονος γιατρός τραβούσε συνέχεια τα μαλλιά της γυναίκας και της ζουλούσε με υπερβολική δύναμη το στήθος παρόλο που εκείνη τον παρακαλούσε να σταματήσει.

Η γυναίκα και ενάγουσα είπε ότι το στήθος της είχε γεμίσει μελανιές και ότι με δυσκολία σήκωνε το χέρι της μετά την ερωτική πράξη.

Το δικαστήριο επέβαλε στον θύτη ασφαλιστικά μέτρα για πέντε χρόνια, χρηματικό πρόστιμο 2.000 λιρών, 180 ώρες σε κοινωνική εργασία και το όνομα του θα βρίσκεται για πέντε χρόνια στο μητρώο των καταδικασθέντων για σεξουαλικά αδικήματα.

Η Βρετανή ειρηνοδίκης δήλωσε μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας: «Είμαι σίγουρη ότι κυρία Χ είχε αποσύρει τη συγκατάθεσή της όταν ο Κερ επιχείρησε με τόση δύναμη να πιάσει τα στήθη της. Ο Κερ το ήξερε αυτό, αλλά συνέχισε να επιβάλλεται με δύναμη προκαλώντας πόνο στην ενάγουσα. Αυτό είναι ο ορισμός της σεξουαλικής επίθεσης».

Ο συνήγορος του Κερ δήλωσε ότι η υπόθεση «ουσιαστικά κατέστρεψε τη ζωή του. Από ένας πολλά υποσχόμενος γιατρός έχει καταλήξει άνεργος. Δεν έχει εισόδημα πέρα από το επίδομα ανεργίας και ζει με τους γονείς του».  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ