Κοσμος

Αναζητώντας τις «παγίδες θανάτου»

Σύροι στρατιώτες εξουδετερώνουν νάρκες κοντά στη Λαττάκεια

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Syrian army sappers detonate explosives near Latakia

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο «καθαρισμός» περιοχών πλησίον της Λαττάκειας στη Συρία από τις νάρκες που άφησαν πίσω τους οι αντικαθεστωτικοί.

Όπως μετέδωσε το RT, περισσότερες από 800 αυτοσχέδιες βόμβες έχουν εξουδετερωθεί από τις αρχές του Ιουλίου.

Η Λαττάκεια ήταν μια από τις επαρχίες που είχαν υπό τον έλεγχό τους οι αντικαθεστωτικοί. Η εμπλοκή της Ρωσίας στην εμφύλια σύρραξη ανέτρεψε τις ισορροπίες στο πεδίο της μάχης. Δυνάμεις του κυβερνητικού στρατού, με τη συνδρομή ιρανικής πολιτοφυλακής και μαχητών της Χεζμπολάχ από τον γειτονικό Λίβανο, ενίσχυσαν τις θέσεις τους, καταλαμβάνοντας σημαντικά προπύργια στη συγκεκριμένη επαρχία, έχοντας την υποστήριξη ρωσικών μαχητικών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιπυραυλικό σύστημα
Ασπίδα του Αχιλλέα: Το Ισραήλ επιβεβαιώνει μεταφορά τεχνογνωσίας και κοινή χρήση λογισμικού με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY