Κοσμος

Σαντίκ Καν: Το μήνυμα για την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο και η απάντηση στον Τραμπ

Σαντίκ Καν: Το μήνυμα για την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο και η απάντηση στον Τραμπ 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
357483-740689.jpg
EPA/HANNAH MCKAY

Το Λονδίνο παραμένει μια από τις ασφαλέστερες παγκόσμιες πόλεις», τόνισε ο δήμαρχος της βρετανικής πρωτεύουσας, Σαντίκ Καν, λίγες ώρες μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου προανήγγειλε ενισχυμένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους του Λονδίνου τα επόμενα 24ωρα.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη θλίψη και την οργή που η πόλη μας θα βιώσει σήμερα. Είμαι τρομαγμένος και εξαγριωμένος που αυτοί οι άνανδροι τρομοκράτες στόχευσαν σκοπίμως τους αθώους Λονδρέζους και υπόλοιπους παρευρισκόμενους που απολάμβαναν το Σαββατόβραδό τους» σημείωσε.

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις πράξεις των τρομοκρατών» ξεκαθάρισε.

«Είμαι απολύτως σαφής: δεν θα τους αφήσουμε ποτέ να νικήσουν. Ούτε θα τους επιτρέψουμε να φοβίσουν την πόλη μας ή τους Λονδρέζους» διεμήνυσε.

H απάντηση στις επικρίσεις του Ντόναλντ Τραμπ

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του δημάρχου του Λονδίνου απάντησε στις επικρίσεις του Ντόναλντ Τραμπ τονίζοντας πως ο δήμαρχος «έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να απαντήσει στο κακά ενημερωμένο tweet του Ντόναλντ Τραμπ, που βγάζει εσκεμμένα από το συνολικό πλαίσιο τις παρατηρήσεις του με τις οποίες καλούσε τους Λονδρέζους να μην ανησυχούν» από την ενίσχυση των δυνάμεων της αστυνομίας στους δρόμους της πρωτεύουσας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ