Κοσμος

Βρετανία: Παραμένουν οι καθυστερήσεις σε πτήσεις της British Airways

Τι ανέφεραν οι αρχές του αεροδρομίου Χίθροου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356458-738619.jpg
EPA/ANDY RAIN

Οι αρχές του αεροδρομίου Χίθροου του Λονδίνου δήλωσαν σήμερα ότι υπήρχαν ακόμα κάποιες καθυστερήσεις σε πτήσεις της British Airways από το αεροδρόμιο, ύστερα από την παγκόσμια διακοπή στο ηλεκτρονικό σύστημα της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο, η British Airways ακύρωσε όλες τις πτήσεις από το Χίθροου, το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης, και αυτές από το Gatwick, όταν κάποιο πρόβλημα στο τροφοδοτικό διέκοψε τις διαδικασίες παγκόσμια και επηρέασε τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και τον ιστότοπό της.

Εκατοντάδες επιβάτες βρίσκονται ήδη σε πολύωρη αναμονή στο Χίθροου, ενώ η εταιρεία διεκπεραίωσε χθες μερικές πτήσεις από τα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια της Βρετανίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες το αεροδρόμιο είπε ότι αναμένονταν επιπλέον καθυστερήσεις και ακυρώσεις, και συμβούλεψε τους επιβάτες να μην ταξιδέψουν προς το αεροδρόμιο, εφόσον δεν είχε γίνει νέα κράτηση σε άλλη πτήση.

Σε ανάρτηση του Χίθροου στο Twitter σημειώνεται: «Έχουμε κινητοποιήσει επιπλέον συναδέλφους στο Χίθροου να βοηθήσουν τους επιβάτες στα διάφορα τερματικά και προσφέρουμε δωρεάν νερό και σνακ».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ