- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έξι στο εδώλιο για τις τόπλες φωτογραφίες της Δούκισσας του Κέιμπριτζ
Αστρονομικό ποσό ζητά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για να αποκατασταθεί το όνομα της Κέιτ
Έξι άτομα θα καθίσουν στο εδώλιο κατηγορούμενα για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ μετά τη δημοσιοποίηση τόπλες φωτογραφιών της σε γαλλικό περιοδικό το 2012. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ και σύζυγος της Κέιτ Μίντλετον σε γραπτή δήλωση που αναγνώστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου μίλησε για μια «εξαιρετικά επώδυνη» στιγμή της οικογενειακής του ζωής καθώς του ξύπνησε αναμνήσεις του δράματος που βίωνε η μητέρα του από την πολιορκία των παπαράτσι.
Οι ημίγυμνες φωτογραφίες της Δούκισσας δημοσιεύτηκαν στο γαλλικό περιοδικό Closer όταν το πριγκιπικό ζεύγος έκανε διακοπές στην Προβηγκία της Γαλλίας. Φωτογραφίες της Μίντλετον με μαγιό είχαν επίσης δημοσιευτεί στην τοπική γαλλική εφημερίδα, La Provence.
Κατηγορούμενοι είναι οι Παριζιάνοι φωτογράφοι, Σιρίλ Μορό και Ντομινίκ Ζακοβίντ, για τις τόπλες φωτογραφίες του βασιλικού ζεύγους, οι συντάκτες του περιοδικού Closer, Λορένς Πιο και Ερνέστο Μαουρί, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Mondadori, η φωτογράφος της La Provence, Βαλερί Σο και ο εκδότης της εφημερίδας, Μαρκ Ομπουρτέν.
Η κατηγορούσα αρχή εισηγήθηκε στο δικαστήριο την επιβολή «τσουχτερών προστίμων» στους κατηγορούμενος, ενώ ο δικηγόρος του πρίγκιπα Ουίλιαμ δήλωσε ότι ζεύγος θα ζητήσει επταψήφιο ποσό αποζημίωσης για τις φωτογραφίες.
Το νομικό επιχείρημα του δικηγόρου του περιοδικού ήταν πενιχρό καθώς είπε ότι οι φωτογραφίες που αναδημοσιεύτηκαν σε ολόκληρη την Ευρώπη – όχι όμως και τη Βρετανία - «δείχνουν μια θετική εικόνα του ζεύγους».
«Η σύζυγός μου κι εγώ πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να περάσουμε λίγες ημέρες διακοπών στη Γαλλία σε απομονωμένη βίλα που ανήκει σε μέλος της οικογένειάς μου. Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να χαρούμε την ιδιωτική μας ζωή. Γνωρίζουμε τη Γαλλία καλά και ότι οι Γάλλοι πολίτες σέβονται την ιδιωτική ζωή των καλεσμένων τους. Ο παράνομος τρόπος με τον οποίο βγήκαν αυτές οι φωτογραφίες μάς σόκαραν», ανέφερε η δήλωση του πρίγκιπα Ουίλιαμ που διαβάστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου της Ναντέρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο μικρός – και στο παρελθόν εξόχως προβληματικός – γιος του Τζο Μπάιντεν εξελίσσεται σε ένα νέο comeback kid, διαταράσσοντας τις εσωκομματικές και μη ισορροπίες
Διπλωματικός μαραθώνιος εν μέσω ισχυρισμών περί νέου αποκλεισμού της κρίσιμης θαλάσσιας διόδου
Ο Αμερικανός πρόεδρος περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Πώς κατέρρευσε η «ειδική σχέση» Ρώμης και Λευκού Οίκου
Η ανακοίνωση εκδόθηκε λίγα λεπτά μετά τις δηλώσεις του Τζέι Ντι Βανς
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μετά τη σύγκρουση δύο επιβατικών αμαξοστοιχιών - Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος
Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί η πρόσφατη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Ο Ματάν Γκρίνμπεργκ της startup Factory επένδυσε στην ποιότητα του ύπνου του προσωπικού του
Η κυβέρνηση Αλμπανέζι δεσμεύεται να αναχαιτίσει την εξάπλωση του H5N1 μετά τον εντοπισμό μολυσμένου θαλάσσιου πτηνού
Δύο βαγόνια του συρμού κατέληξαν στο οδόστρωμα από ύψος πέντε μέτρων
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ασκεί δριμεία κριτική για το κόστος της σύγκρουσης
Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε το υπερπολυτελές Boeing 747-8, αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων
Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση
Το περιστατικό έφερε ξανά στο προσκήνιο το φαινόμενο «King Tide» ή «βασιλική παλίρροια»
Εντάσεις στη σχέση των δύο χωρών με αφορμή την κοινή ιστορία τους
Αντιμετωπίζει ακόμα και ισόβια κάθειρξη
Αιτία του εκτροχιασμού φέρεται να είναι μία βλάβη στον μηχανισμό αλλαγής τροχιάς
Αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς επιβατών
Πρόστιμο 200 φράγκων ακόμη και για τατουάζ - Η απαγόρευση θα ισχύει και για τις ψηφιακές πλατφόρμες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.