Κοσμος

Ο ιατροδικαστής μίλησε: Ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε από παθολογικά αίτια

«Άντε γ@@@@@@τε! Η αλήθεια βγήκε» ξέσπασε ο σύντροφός του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
343074-713328.jpg

Στη δημοσιότητα δόθηκε η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ ο οποίος πέθανε ξαφνικά ανήμερα των Χριστουγέννων στο σπίτι του στο Λονδίνο. Τον 53χρονο είχε βρει τότε νεκρό ο σύντροφός του Fadi Fawaz o οποίος και είχε ειδοποιήσει τις Αρχές. Ωστόσο, η οικογένεια του ελληνοκυπριακής καταγωγής Τζορτζ Μάικλ τον θεωρούσε εν μέρει υπαίτιο και για αυτό του είχε απαγορεύσει να παραβρεθεί στην κηδεία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο γνωστός τραγουδιστής κατέληξε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια με μυοκαρδίτιδα και πάχυνση του ήπατος.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής Darren Salter τόνισε: «Ο θάνατος του τραγουδιστή George Michael προήλθε από παθολογικά αίτια και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο το οποίο να δείχνει απόπειρα δολοφονίας».

Η άμεση αντίδραση του Fadi Fawaz ήταν τρία διαδοχικά tweets στα οποία ανέφερε: «Άντε γ@@@@@@τε! Η αλήθεια βγήκε. Όλα τα κακόβουλα σχόλια και η υπερβολική σκληρότητα από τον Τύπο και την Άμεση Δράση ήταν αχρείαστα. Τώρα ελπίζω να λάβω πραγματική ΑΓΑΠΗ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ