Κοσμος

Και δωρεάν διακοπές και δουλειά, μόνο στη Νέα Ζηλανδία (video, εικόνες)

Σου πληρώνει διαμονή και αεροπορικά αρκεί να πας για συνέντευξη στο μακρινό Ουέλινγκτον http://www.wellingtonnz.com/work/looksee-wellington/

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342487-712056.jpg

Η μακρινή και καταπράσινη Νέα Ζηλανδία, η χώρα των Χόμπιτ, των πιο μαλλιαρών αρνιών στον κόσμο και τον Μαόρι, προσφέρει ένα από τα πιο πρωτότυπα και δελεαστικά πακέτα εργασίας στον κόσμο. Πού αλλού η εταιρεία μιας χώρας συνδυάζει τη συνέντευξη για μια θέση εργασίας με δωρεάν διακοπές στο Ουέλινγκτον.

Η βιομηχανία της τεχνολογίας στο Ουέλινγκτον αναζητά ταλέντα στις καινοτόμες επιστήμες από όλο τον κόσμο και καλύπτει αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή όσους αποδεχτούν την πρόσκληση. Το πρόγραμμα Looksee, σε συνεργασία με το πρακτορείο οικονομικής ανάπτυξης της πόλης και μια εταιρεία που ειδικεύεται στην αναζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού, θα φιλοξενήσουν 100 υποψηφίους. 

Νέα Ζηλανδία

Από την πλευρά τους οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα πρέπει να εμφανιστούν σε προκαθορισμένα ραντεβού για εργασία, με «πρωτοπόρες εταιρείες τεχνολογίας» του Ουέλινγκτον. Επιπλέον, όσοι επιλεχθούν θα πρέπει να συμμετέχουν σε συναντήσεις, αλλά και εξορμήσεις στην πόλη. Στο τέλος της εβδομάδας οι εταιρείες θα κάνουν προσφορές απασχόλησης στους καλύτερους υποψήφιους. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και βιογραφικών για το πακέτο διακοπών-εργασίας στη Νέα Ζηλανδία λήγει στις 20 Μαρτίου. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν από τις 8 έως τις 11 Μαΐου.

Το Ουέλινγκτον είναι μια πραγματικά σύγχρονη πόλη που επενδύει στις καινοτόμες, νέες τεχνολογίες. Φιλοξενεί δεκάδες εταιρείες τεχνολογίας, φιλοδοξεί να γίνει η πρωτεύουσα της καινοτομίας στον πλανήτη και για αυτό, όπως υπογραμμίζει ο δήμαρχος της πόλης, Τζάστιν Λέστερ, «χρειαζόμαστε περισσότερο εργατικό δυναμικό».  

«Φέρνουμε 100 από τους καλύτερους του κόσμου, ώστε συμπληρώσουν 100 υπέροχες θέσεις εδώ στο Ουέλινγκτον. Τέσσερις ημέρες με προκαθορισμένα ραντεβού, συναντήσεις και εξερευνήσεις στην πόλη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν προσφορές εργασίας που δεν περίμενες ποτέ πως υπήρχαν σε ένα μέρος και έναν τρόπο ζωής που δεν φανταζόσουν», σημειώνει η ειδική ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή αιτήσεων πατήστε εδώ.

Νέα Ζηλανδία

Η προσφορά εργασίας με μια συνοδευτική ελκυστική πρόταση έχει ξαναγίνει. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Independent πριν από ένα χρόνο το Netflix καλούσε νέους και ταλαντούχους φωτογράφους να βρεθούν στα στούντιο των δημοφιλέστερων σειρών του και τραβήξουν φωτογραφίες, με απολαβές 2000 δολαρίων την εβδομάδα και όλα τα έξοδα πληρωμένα. Το Facebook επίσης λέγεται ότι καλύπτει τα αεροπορικά έξοδα των υποψηφίων για εργασία. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ