Κοσμος

Ο Τούρκος «πρέσβης» στα κατεχόμενα προκαλεί και απαξιώνει τον Αλέξη Τσίπρα

«Εκείνα τα χρόνια πιθανόν δεν ζούσε ακόμα ή ήταν πολύ μικρό μωρό»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338137-703301.jpg

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού της Ελλάδας εξαπέλυσε ο αυτοαποκαλούμενος «πρέσβης» της Τουρκίας στα κατεχόμενα, Ντεργιά Κανμπάι, κατηγορώντας τον ότι «δεν θυμάται τα εγκλήματα από τη δεκαετία του 1950».

«Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας χαρακτηρίζει το Κυπριακό ως ζήτημα τουρκικής κατοχής, είναι μια ενδιαφέρουσα δήλωση. Εκείνα τα χρόνια (τα χρόνια της εντατικοποίησης του προβλήματος), μάλλον ο ίδιος δεν ήταν στη ζωή. Ίσως να ήταν ένα μικρό βρέφος. Δεν θυμάται τα εγκλήματα που έπραξε από την δεκαετία του ΄50 ένας δολοφόνος, που ήρθε εδώ», είπε ο κ. Κάνμπαϊ, σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Κάνμπαϊ «άφησε να εννοηθεί ότι και σήμερα κάποιοι κύκλοι στοχεύουν στον εξελληνισμό της Κύπρου». Ο «Τούρκος» πρέσβης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του συνδέσμου οικογενειών «ηρώων» και αναπήρων πολέμου, υπό τον Ερτάν Ερσάν, ο οποίος είπε ότι η επίσκεψή τους στον Κανμπάι πραγματοποιείται με την ευκαιρία της του εορτασμού της 43ης επετείου του συνδέσμου την εβδομάδα 23-28 Ιανουαρίου. «Με την Τουρκία ήμαστε όπως το κρέας και το νύχι», δήλωσε ο Ερσάν καταδικάζοντας την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μάθιου Μπόιλ, επικεφαλής πολιτικού ρεπορτάζ του Breitbart και ένας από τους δημοσιογράφους με άμεση πρόσβαση στον Τραμπ, μιλάει στην ATHENS VOICE
«Ο Τραμπ σκοπεύει να επισκεφτεί την Αθήνα» - Ο Μάθιου Μπόιλ μας βάζει στη σκέψη του Αμερικανού προέδρου

Ένας από τους δημοσιογράφους με τη στενότερη πρόσβαση στον Ντόναλντ Τραμπ μιλά στην ATHENS VOICE για τον Μητσοτάκη, το Ιράν, το ΝΑΤΟ, την Κίνα, την Ουκρανία και τα όρια της τραμπικής πολιτικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY