Κοσμος

Αναδίπλωση της "Daily Mail" για τις "χοντράδες" ενάντια στην κ. Τραμπ

Άτακτη υποχώρηση λόγω  αγωγής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
323383-665701.jpg

«Αν οτιδήποτε στο άρθρο ερμηνεύθηκε ότι πρόβαλε τον ισχυρισμό ή υπονοούσε πως η κυρία Τραμπ εργαζόταν ως 'συνοδός' ή στη 'βιομηχανία του σεξ'...  ανακαλείται. Η Daily Mail λυπάται για οποιαδήποτε τέτοια παρερμηνεία».

Με τη δήλωση αυτή, που ανέβηκε στον ιστότοπό της, η εφημερίδα "Daily Mail" κατέβασε το  γεμάτο υπονοούμενα δημοσίευμα για την κ. Μελάνια Τραμπ, σύζυγο του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, και ταυτόχρονα δήλωσε συγνώμη. Για τα όσα αναφέρονταν, η Μελάνια υπέβαλε αγωγή.

Δικηγόρος που εκπροσωπεί την κ. Τραμπ ανακοίνωσε ότι κατατέθηκαν αγωγές ενάντια στην εφημερίδα Daily Mail και σ΄ένα μπλόγκερ, για τα «δυσφημιστικά» και «κατάφωρα προσβλητικά» δημοσιεύματά τους, με την αξίωση καταβολής 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα δημοσιεύματα του μπλόγκερ και της εφημερίδας επικαλούνταν πληροφορίες σλοβένικου εντύπου, ότι πρακτορείο μοντέλων στη Νέα Υόρκη με το οποίο συνεργαζόταν η Μελάνια (πριν γίνει κυρία Τραμπ) τη δεκαετία του ΄90 λειτουργούσε ταυτόχρονα ως γραφείο συνοδών και έφερνε σε επαφή πλούσιους πελάτες με μοντέλα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ