Απειλές Πούτιν προς Τουρκία: Θα το μετανιώσετε
Ετοιμάζει νέα αντίποινα και «δεν θα είναι μόνο οι ντομάτες»
Με απειλές κατά της Τουρκίας διάνθισε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, το ετήσιο του «Διάγγελμα στο Έθνος», ενώπιον των μελών των δύο σωμάτων του ρωσικού κοινοβουλίου.
«Δεν θα ξεχάσουμε αυτή τη συνεργασία με τους τρομοκράτες. Θεωρούσαμε πάντα και θεωρούμε την προδοσία ως την πλέον χαμερπή συμπεριφορά. Όσοι στην Τουρκία έκαναν όσα έκαναν, θα μας βρουν μπροστά τους για να τους τα υπενθυμίζουμε και θα μετανιώσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.
«Φαίνεται ότι ο Αλλάχ αποφάσισε να τιμωρήσει την κλίκα που βρίσκεται στην εξουσία στην Τουρκία στερώντας της τη λογική», είπε, προκαλώντας τα γέλια του ακροατηρίου του και πρόσθεσε ότι δεν θα προσφύγει στην απειλή ανάληψης στρατιωτικής βίας κατά της Τουρκίας στην κρίση αυτή ενώ δεσμεύθηκε για νέα μέτρα αντιποίνων κατά της Αγκυρας, η οποία βρίσκεται ήδη υπό το κράτος εμπάργκο στα προϊόντα διατροφής και κυρώσεων κατά των ρωσικών επιχειρήσεων και του τουριστικού τομέα.
«Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι έχοντας διαπράξει αυτό το φοβερό έγκλημα, τη δολοφονία των ανθρώπων μας, θα γλιτώσει με κάποια μέτρα για τις ντομάτες του ή κάποιους περιορισμούς σε κατασκευαστικά έργα ή άλλους τομείς, πλανάται οικτρά», δήλωσε οργισμένα. Επίσης διαχώρισε την τουρκική ηγεσία από τον «καλό, εργατικό και ταλαντούχο» τουρκικό λαό και καταγγέλλοντας την τουρκική πολιτική τάξη που «τα παίρνει», κάνοντας πλάτες για εμπόριο καυσίμων του Ισλαμικού Κράτους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Παράλληλα, η Ουκρανία επανήλθε στο προσκήνιο με την άφιξη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η καταγγελία είχε κατατεθεί στις 5 Ιανουαρίου
Ωστόσο ο βασικός κατηγορούμενος πέθανε πριν από λίγους μήνες
Aφού ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε υποτιμητικά σχόλια
«Ζήτησα να μπορέσει να αναθεωρηθεί η συγκεκριμένη δομή»
Το σχέδιο αποκάλυψε στο Νταβός ο Στιβ Γουίτκοφ
Έντονες αντιδράσεις για την υπόθεση
Φίλος του κατέβαλε εγγύηση 200.000 φράγκων
Στην ίδια υπόθεση παραπέμφθηκαν ακόμη πέντε άνδρες
Eνώ η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα στήριξης
Έκτακτη ευρωπαϊκή βοήθεια σε νοσοκομεία και κρίσιμες υποδομές μετά τις ρωσικές επιθέσεις στην ενέργεια
Το αισιόδοξο κλίμα ήρθε σε αντίθεση με τις υποβόσκουσες ανησυχίες
Bρισκόταν στη λίστα των «10 Πιο Καταζητούμενων» του FBI
Κεντρικό ρόλο στο νέο σχήμα αναλαμβάνουν η Oracle, η Silver Lake
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας χαιρετίζει τις επικρίσεις που δέχθηκε η Ευρώπη κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ
Οι αρχές εξετάζουν τα τρένα που πέρασαν από το ίδιο σημείο τις 48 ώρες πριν το ατύχημα για να προσδιοριστεί η στιγμή που δημιουργήθηκε η βλάβη
Σε φάση κύρωσης η καταγγελία συμφωνιών – Αντιδρά η Μόσχα, επικαλούμενη οικονομικές συνέπειες
Ξεπερνούν τους 5.000 οι νεκροί από την καταστολή - Ενισχύεται η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.