- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε το χρίσμα
Κέρδισε 16 συνολικά συνυποψήφιους, εξασφάλισε 1.238 αντιπροσώπους
Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να κατάφερε να συγκεντρώσει τόσους αντιπροσώπους όσους χρειαζόταν για να πάρει και μαθηματικά το χρίσμα του προεδρικού υποψήφιου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
Η πληροφορία μεταδόθηκε από το πρακτορείο Associated Press και προέρχεται από το ίδιο το στρατόπεδο του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.
Ο κ. Τραμπ φέρεται να έχει εξασφαλίσει 1.238 αντιπροσώπους, έναν παραπάνω από όσους χρειάζεται για να ελέγξει τη συνδιάσκεψη του Ιουλίου, στην οποία θα προεδρεύσει ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ (κάτω σώμα του Κογκρέσου) και ηγετικό στέλεχος των Ρεπουμπλικανών Πολ Ράιαν. Εάν η πληροφορία επιβεβαιωθεί ο Ντόναλντ Τραμπ θα κληθεί να αντιμετωπίσει είτε την πρώην υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον είτε τον γερουσιαστή του Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς, οι οποίοι διεκδικούν το χρίσμα των Δημοκρατικών.
Την Τετάρτη ο Νεοϋορκέζος μεγιστάνας υπαινίχθηκε ότι θα ήθελε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Μπέρνι Σάντερς πριν από τις προκριματικές εκλογές της 7ης Ιουνίου για την πολιτεία της Καλιφόρνια. Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής αποδέχθηκε την πρόκληση γράφοντας στο Twitter: «Το παιχνίδι αρχίζει. Ανυπομονώ να δώσουμε ένα ντιμπέιτ πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουνίου».
Φωτογραφία: EPA/ERIK S. LESSER
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.