Ηρακλής: Μέχρι πότε κ. Λανουά και κ. Βαλερί; «Έπνιξαν» δύο καθαρές αποβολές εις βάρος του Παναθηναϊκού
Η οργισμένη ανακοίνωση του συλλόγου
Ο ΓΣ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση κατά Λανουά και Βαλέρι, μετά την ήττα του Γηραιού με 2-1 από τον Παναθηναϊκό
Τρομερά παράπονα από τον ΓΣ Ηρακλής για τις διαιτητικές αποφάσεις του Άγγελου Ευαγγέλου και της υπόλοιπης ομάδας, στο παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (8/11) στο Καυτανζόγλειο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Ο Ηρακλής διαμαρτύρεται έντονα προς τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, και τον υπεύθυνο για τους VAR, Πάολο Βαλέρι, για τη μη αποβολή – σε δύο μάλιστα περιπτώσεις – του Σαντίνο Αντίνο αλλά και τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-2.
Απόφαση η οποία «οδήγησε» τον προπονητή Βάλτερ Ματζάρι πρόωρα στα αποδυτήρια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Γηραιού», με τίτλο «Μέχρι πότε, κ. Λανουά και κ. Βαλερί;»:
«Ο Γ.Σ. Ηρακλής εκφράζει την βαθιά του ευγνωμοσύνη στους χιλιάδες φιλάθλους που κατέκλυσαν το Καυτανζόγλειο στάδιο, δημιουργώντας μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα και σπρώχνοντας την ομάδα μας σε μια εξαιρετική ποδοσφαιρική εμφάνιση.
Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά, η εκπληκτική προσπάθεια της διοίκησης, η εντυπωσιακά μαζική στήριξη του κόσμου, ο μόχθος των ποδοσφαιριστών μας και η κατάθεση ψυχής στο χορτάρι ακυρώθηκαν από αποφάσεις που ελήφθησαν εκτός αγωνιστικού χώρου.
Απευθυνόμαστε ευθέως στους επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, τον κ. Στεφάν Λανουά και τον κ. Πάολο Βαλέρι:
- Διαπιστώνουμε με αγανάκτηση την εξαιρετική ευαισθησία και την εξονυχιστική ακρίβεια που επιδεικνύεται όταν πρόκειται να καταλογιστεί οτιδήποτε εις βάρος του Ηρακλή ακόμη και στο 94ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
- Την ίδια στιγμή, τόσο το διαιτητικό τρίδυμο όσο και οι υπεύθυνοι του VAR επιδεικνύοντας μια άνευ προηγουμένου αφασία, ‘’έπνιξαν’’ δύο καθαρές αποβολές εις βάρος του Παναθηναϊκού, την ώρα που το παιχνίδι ήταν απόλυτα αμφίρροπο. Έκλεισαν τα μάτια σε κραυγαλέες φάσεις, αλλοιώνοντας τις ισορροπίες και καθορίζοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Δεν πρόκειται πλέον για μεμονωμένη σύμπτωση ή ανθρώπινα λάθη.
Οι κ.κ. Λανουά και Βαλερί καταδικάζουν συστηματικά τον Ηρακλή μέσω των διαιτητικών επιλογών και της ανοχής τους.
Ο Ηρακλής δεν ζητά ευνοϊκή μεταχείριση. Απαιτεί ισονομία, σεβασμό στην ιστορία του και δικαιοσύνη απέναντι στους φιλάθλους που γεμίζουν το γήπεδό του. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε.
Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η οργισμένη ανακοίνωση του συλλόγου
Για τις πρώτες βοήθειες, 247 δρομείς μεταφέρθηκαν στα ιατρικά κέντρα που στήθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο
«Τρέξε για να μην σε τρέχουν», ήταν το μήνυμα του 75χρονου Ιδομενέα Αβραμάκη
Ορισμένοι θεατές έπεσαν στο κενό, όταν υποχώρησε τμήμα της κατασκευής
Δείτε βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού
Παρά το γεγονός ότι δεν σκόραρε στο εντυπωσιακό 3-3 της Ίντερ Μαϊάμι με τη Σάρλοτ
Δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Κατέρριψε κατά 31 δευτερόλεπτα το προηγούμενο ρεκόρ της διοργάνωσης
Δείτε τα αποτελέσματα στα 10 χλμ
Και τα άλλα ματς της 10ης αγωνιστικής
Οι «ερυθρόλευκοι» του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ βρίσκονται στη δεύτερη θέση και αναζητούν τη νίκη
Ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στα WTA Finals
Τι ισχύει για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Κάτι παρόμοιο είχε να δει το αγγλικό ποδόσφαιρο από τη σεζόν 1986-87
Με συμπλοκές και βαριές τιμωρίες είχε καταλήξει ο αγώνας
Τι ήταν αυτό που έκανε τόσους ανθρώπους να αποφασίσουν μια μέρα να βάλουν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και να πάρουν τους δρόμους, τα βουνά και τα γήπεδα;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.