Αθλητισμος

«Καρφιά» Ντίλον Μπρουκς για Αντετοκούνμπο: Από τους πιο γκρινιάρηδες που έχω αντιμετωπίσει, ούρλιαζε για να πάρει φάουλ

Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
antetokounmpo

Ο Ντίλον Μπρουκς κατονόμασε τους πιο γκρινιάρηδες αντιπάλους που έχει συναντήσει και ανέφερε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Ντίλον Μπρουκς, γνωστός για την ένταση και τις συχνές κόντρες του στο NBA, κατονόμασε τους πιο γκρινιάρηδες αντιπάλους που έχει συναντήσει.

Στην κορυφαία πεντάδα του συμπεριέλαβε και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανατρέχοντας στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα παρκέ.

Ο Καναδός φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς υποστήριξε ότι ο Greek Freak επιχείρησε από νωρίς να κερδίσει φάουλ. 

Διαβάστε τις δηλώσεις του στο Debut.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Σάκκαρηω
Η Αθήνα επέστρεψε στον παγκόσμιο χάρτη του τένις και η Σάκκαρη της χάρισε μια αξέχαστη εβδομάδα

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY