- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
ΠΑΟΚ: Επίθεση της ΠΑΕ στον ερασιτέχνη με αφορμή το νέο γήπεδο
Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου του Ερασιτέχνη, με θέμα το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η ΠΑΕ πήρε θέση μέσω ανακοίνωσής της.
Η συνέντευξη του ΑΣ στο PAOK Sports Arena διήρκησε κάτι περισσότερο από δύο ώρες. Δόθηκαν εξηγήσεις σε αρκετά ζητήματα, με τον Ερασιτέχνη να ξεκαθαρίζει ότι προτεραιότητα για την κατασκευή της "Νέας Τούμπας" έχει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, αλλά και να αποκαλύπτει πως είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Στην ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ δίνονται οικονομικά δεδομένα, ενώ τονίζεται πως αυτό που θέλει να κερδίσει ο ΑΣ είναι απλά χρόνος. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Τη σημερινή παράσταση, με πρωταγωνιστές τον κ. Ησαϊάδη, που παραχώρησε τη θέση του προέδρου του ΑΣ, σε έναν παραγωγό του Metropolis, τον κ. Κωνσταντινίδη (ο οποίος προχώρησε και σε γεωπολιτική ανάλυση) και την κ. Γιαννακοπούλου, που δεν ήθελε να βλέπει και να διαβάζει το ακριβές χρονοδιάγραμμα στο άρθρο 2.2 του προτεινόμενου από την ΠΑΕ μνημονίου συνεργασίας, την αφήνουμε στην κρίση του κόσμου.
Όλα αυτά τα χρόνια και μέχρι σήμερα, η ΠΑΕ έχει δώσει στον Α.Σ. ΠΑΟΚ το ποσό των 18.171.908,31 ευρώ, εκ των οποίων, μάλιστα, τα 1.174.277,81 ευρώ αποτελούν προκαταβολές.
Επίσης, από εταιρίες συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, ο ΑΣ ΠΑΟΚ έχει πάρει το ποσό του 1.936.000 ευρώ. Συνολικά από την ΠΑΕ και τις εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη, ο ΑΣ ΠΑΟΚ έχει εισπράξει συνολικά το ποσό των 20.107.908,31 ευρώ.
Ζητάμε, με δεδομένο ότι η διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ δεν έχει κάτι να κρύψει, να δοθούν στη δημοσιότητα τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά των συνεδριάσεων της 16ης Ιουνίου και της 28ης Ιουλίου, τα οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχουν.
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΠΑΟΚ (όπου εξελέγησαν από εκλογές όπου συμμετείχαν μόλις 218 άτομα), είναι πια ξεκάθαρο πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κερδίσουν χρόνο, για λόγους που οι ίδιοι ξέρουν, και πως δεν επιθυμούν να κατασκευαστεί η Νέα Τούμπα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.
Ήρθε η ώρα να αναλάβουν τις συλλογικές και ατομικές ευθύνες τους.
Όλοι κρινόμαστε από τον κόσμο και την ιστορία».
Πηγή; ΑΠΕ ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Σέρβος πρωταθλητής παραλίγο να πετύχει ένα ball boy με την μπάλα
Η ΑΕΚ συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στη Super League
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, με το κοινό να τον αποθεώνει
Ο πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου του 2025 και «ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού και κλειστού στίβου θα επιδιώξει από την αρχή της σεζόν να βρεθεί σε μεγάλα ύψη
Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για τον «τελικό» με τον Άγιαξ την Τετάρτη
Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς τραυματίστηκε στη δεξιά γάμπα στο πρώτο ημίχρονο της εντός έδρας ήττας με 102-100 από τους Ντένβερ Νάγκετς
H συγκινητική ανάρτηση του Παναθηναϊκού
Στελέχη εκφράζουν «βαθιά ντροπή» μετά τις επιχειρήσεις των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα και τις απειλές για τη Γροιλανδία
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στον ημιτελικό και δε θα καθίσει στον πάγκο για τον μικρό τελικό
Μετά από 16 χρόνια στο NBA ο Κόρι Τζότζεφ ντύνεται στα ερυθρόλευκα
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα διεκδικήσει το πρώτο μετάλλιο ιστορίας της στη διοργάνωση
Η πρώτη ήττα της Εθνικής ήρθε στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος
Η κόρη του Ντένις Ρόντμαν διαπρέπει στο NWSL
Με συνολικά πέντε αλλαγές η ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου τον περασμένο Ιούλιο στη Σιγκαπούρη
Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης
Σε ποια βαθμολογική θέση βρίσκονται
Έχουν εξασφαλίσει και οι δύο την πρόκριση στην επόμενη φάση
Μετά τις νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.