Αθλητισμος

Μιλγουόκι Μπακς: Νίκη χωρίς τον Αντετοκούνμπο

Κορυφαίοι οι Πόρτις και Λίλαρντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπόμπι Πόρτις των Μιλγουόκι Μπακς
Ο Μπόμπι Πόρτις των Μιλγουόκι Μπακς © EPA

Μιλγουόκι Μπακς: Νίκη χωρίς τον Αντετοκούνμπο - Κορυφαίοι οι Πόρτις και Λίλαρντ

Ο Μπόμπι Πόρτις είχε 30 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα (ρεκόρ καριέρας) και βοήθησε τους Μιλγουόκι Μπακς να αντέξουν την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και να κερδίσουν τους Ορλάντο Μάτζικ με 117-99. Με αυτή τη νίκη τα «ελάφια» βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 49-31 και έκαναν ακόμη ένα βήμα προς την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Ανατολή. Αντίθετα οι Μάτζικ «έπεσαν» στο 46-34 και ισοβαθμούν στην 5η θέση της περιφέρειας με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Οι Μπακς έπαιξαν ένα βράδυ αφότου ο Αντετοκούνμπο αποχώρησε από τη νίκη (104-91) επί των Μπόστον Σέλτικς με πρόβλημα στην αριστερή γάμπα. Οι Μπακς ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι ο δύο φορές MVP θα χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου και η διαθεσιμότητά του για την έναρξη των πλέι οφ παραμένει αβέβαιη.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είχε 29 πόντους και 9 ασίστ για τους Μπακς, οι οποίοι βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 4-3 στα παιχνίδια χωρίς τον Αντετοκούνμπο φέτος. Πολύ καλός για δεύτερο σερί παιχνίδι ήταν ο Πάτρικ Μπέβερλι, που ξεκίνησε και πάλι βασικός και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους (3/3 τρίποντα), 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για το Ορλάντο ο Κόουλ Άντονι είχε 23 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο ενώ 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ είχε ο Πάολο Μπανκέρο.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου οι Μπακς θα αντιμετωπίσουν τους Θάντερ στην Οκλαχόμα (ξημερώματα 13ης Απριλίου στις 03:00) και τους Μάτζικ στο Ορλάντο (Κυριακή 14 Απριλίου στις 20:00).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ