- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο Ολλανδός Μάκελι διαιτητής στο Ελλάδα-Καζακστάν
Για τα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024
Εθνική Ελλάδας: Ο διαιτητής του αγώνα με το Καζακστάν - Για τα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024
Ο Ολλανδός διαιτητής, Ντανίλ Μάκελι, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής με το Καζακστάν (21/03, 21:45) στα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024.
Ο διαιτητής της Elite κατηγορίας έχει βρεθεί αρκετές φορές στη χώρα μας για παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και σε ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα, Βαν Ντε Βρις, 4ος ο επίσης, Ολλανδός Άλαρντ Λίντχαουτ, ενώ στο στο VAR θα είναι ο Ρομπ Ντιέπερινκ.
Οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για το ματς της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, ανακοίνωσε τους παίκτες της αποστολής για το κρίσιμο παιχνίδι με το Καζακστάν (21/3). Ο Ουρουγουανός κόουτς κάλεσε ξανά στην εθνική τον Χρήστο Τζόλη και τον Ζέκα, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης έμεινε εκτός, καθώς ο αριστερός μπακ της Νόριτς υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τη Μίντλεσμπρο, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ.
Ο Πογέτ έχει καλέσει τρεις δεξιούς μπακ (Ρότα, Μπάλντοκ, Σάλιακας), ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή του Τζόλη στην εθνική μετά από σχεδόν δύο χρόνια, καθώς πραγματοποιεί καλή σεζόν με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (14 γκολ) στη Β' κατηγορία της Γερμανίας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γούτας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος, Παπανικολάου και Φούντας.
Ο αγώνας με το Καζακστάν στην OPAP Arena θα γίνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου (νοκ άουτ) κι εφόσον προκριθεί η εθνική, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο.
Αναλυτικά οι κλήσεις:
Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ουρουγουανός αστέρας έγινε κάτοχος της μπάλας και εκμεταλλεύτηκε τα λίγα μέτρα που του άφησαν οι αμυντικοί της «Ένωσης»
Έχασε στις καθυστερήσεις στο μεγάλο ματς του Champions League
Στην έδρα της Σομπατέλι, η Ένωση βρήκε τις λύσεις που αναζητούσε και άντεξε στην αντεπίθεση των γηπεδούχων
Πανζουρλισμός στις κερκίδες
Αήττητοι οι ερυθρόλευκοι μετά από 4 αγωνιστικές
10 βαθμούς έχει ο Ολυμπιακός μετά από 4 αγωνιστικές στο Europa League
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Χεσούς ντε Μιγκέλ εξέφρασε ο τερματοφύλακας
Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ποια θα είναι η επόμενη αντίπαλος
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την βουλγαρική ομάδα
Τα κανάλια και οι ώρες των αγώνων
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Σημειώθηκαν συνολικά 26 τέρματα στις 9 αναμετρήσεις
Πλούσιο θέαμα, πολλά γκολ και σημαντικά αποτελέσματα
Ασύλληπτο παιχνίδι έγινε στη Θεσσαλονίκη για την 6η αγωνιστική των ομίλων του EuroCup
Με ανάρτησή του στο Instagram γνωστοποίησε την απόφασή του να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2026
Ο Special One μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει ΑΕΚ
Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ για την αυριανή σπουδαία αναμέτρηση
Η αποστολή του Μουρίνιο για την αυριανή ιστορική αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.