Αθλητισμος

Λαβέτσι: Φέρεται να μαχαιρώθηκε στην Ουρουγουάη

Τι αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λαβέτσι: Φέρεται να μαχαιρώθηκε στην Ουρουγουάη
Λαβέτσι: Φέρεται να μαχαιρώθηκε στην Ουρουγουάη © EPA

Λαβέτσι: Φέρεται να μαχαιρώθηκε στην Ουρουγουάη - Τι αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας του

Ο 38χρονος Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής Εζεκιέλ Λαβέτσι, εισήχθη χθες (20/12) σε νοσοκομείο στην Πούντα ντελ Έστε (Ουρουγουάη) έχοντας υποστεί «τραύμα στην κοιλιά» και τραυματισμό στην κλείδα του.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής και της Ουρουγουάης, είχε δεχτεί τραύμα από μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής. Αν και η αστυνομία προς το παρόν κάνει λόγο μόνο για «κάταγμα ωμοπλάτη» εν αναμονή της ιατρικής έκθεσης.

Ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, μεταξύ άλλων ομάδων, φέρεται να έχει «τραύμα διάτρησης στην κοιλιά και κάταγμα στο ύψος της κλείδας», αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, αν αναφορές σημειώνουν ότι ήταν σε ένα πάρτι.

«Ο ίδιος είπε στην αστυνομία ότι όταν πήγε για ύπνο ένιωσε πόνο και διαπιστώθηκε ότι είχε κάταγμα στην ωμοπλάτη», είπε στο TN η αξιωματικός της αστυνομίας Πάολο Ερνάντες, διαβεβαιώνοντας ότι «αυτή τη στιγμή οι γιατροί δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι ο τραυματισμός προέρχεται από μαχαίρι».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ