Αθλητισμος

Τη Δευτέρα το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τα άλλα ματς των πλέι οφ

Ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από αγώνα του Παναθηναϊκού
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Superleague: Μετά την αναβολή της Κυριακής, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό, η Λίγκα αποφάσισε οι αγώνες να διεξαχθούν τη Δευτέρα

Την Δευτέρα 8 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague, τα οποία επρόκειτο να γίνουν αύριο.

Όπως ανακοίνωσε η Λίγκα, με απόφαση του προέδρου και της αναπληρώτριας προέδρου του Δ.Σ., τα παιχνίδια Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Άρης - ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Βόλος θα γίνουν όλα τη Δευτέρα αντί για την Κυριακή.

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00», αναφέρεται σχετικά.

Τα κρούσματα στον ΠΑΟ οδήγησαν στην αναβολή

H αγωνιστική της Κυριακής πήρε μετάθεση λόγω συρροής κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ο οποίος και κατέθεσε σχετικό αίτημα αναβολής.

Αρχικά, είχε γίνει λόγος για 24 κρούσματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο team του ΠΑΟ. Μετά το νέο κύκλο μοριακών τεστ (PCR), στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού το Σάββατο (6/5), προέκυψαν άλλα 5 κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 29 εντός του «τριφυλλιού».

Τα 3 κρούσματα αφορούν παίκτες της ομάδας (17 συνολικά) και 2 μέλη του τεχνικού-ιατρικού επιτελείου της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ