Αθλητισμος

Μόργκαν Κέιτο: Μια Αφροαμερικανίδα στην κορυφή του NBA

Πώς οι Φοίνιξ Σανς προωθούν το «stop the diversity»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μόργκαν Κέιτο
Μόργκαν Κέιτο © Twitter

Η Μόργκαν Κέιτο προσελήφθη από τους Φοίνιξ Σανς ως assistant general manager κάνοντας ένα σπουδαίο βήμα στην καριέρα της

Οι Φοίνιξ Σανς προσέλαβαν την Μόργκαν Κέιτο ως assistant general manager και αντιπρόεδρο των επιχειρήσεων μπάσκετ, καθιστώντας την, μια από τις πιο υψηλόβαθμες γυναίκες του πρωταθλήματος σε front office.

Η Kέιτο -η οποία είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατέχει τον τίτλο της assistant GM- θα αναφέρεται στον Τζένεραλ Μάνατζερ, Τζέιμς Τζόουνς και θα συνεργάζεται με τον προπονητή Μόντι Ουίλιαμς σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της ηγεσίας και της στρατηγικής που σχετίζονται με την προπονητική ανάπτυξη, την δέσμευση των παικτών και τις εργασίες του προσωπικού στο front office, ανακοίνωσε η ομάδα.

Η Κέιτο πέρασε την τελευταία δεκαετία δουλεύοντας για το NBA στη Νέα Υόρκη υπό τον πρόεδρο επιχειρήσεων του πρωταθλήματος Μπάιρον Σπρούελ. Οι ρόλοι της εκεί περιλάμβαναν πολλές στρατηγικές πρωτοβουλίες που στόχευαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού σε όλο το ΝΒΑ και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης διαιτησίας και της έναρξης του Basketball Africa League.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Μόργκαν στο Valley και στην ομάδα των Σανς», είπε ο Τζόουνς σε μια δήλωση. «Στο γραφείο του πρωταθλήματος η Μόργκαν έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αμέτρητες πρωτοβουλίες για την γενικότερη ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και τη στρατηγική ανάπτυξη του. Η προσθήκη του υπόβαθρου και των γνώσεών της θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε τις δραστηριότητές μας στο μπάσκετ σε πολλούς τομείς».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ