Αθλητισμος

Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης πέταξε έξω την Παρί Σεν Ζερμέν

Με ιστορική ανατροπή χάρη σε χατ-τρικ του Καρίμ Μπενζεμά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Καρίμ Μπενζεμά στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Καρίμ Μπενζεμά στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν © EPA

Champions League: Με χατ-τρικ του Γάλλου σούπερ σταρ της, Καρίμ Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης πέταξε εκτός την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακόμα μία... remontada έζησε η Παρί Σεν Ζερμέν στην Ισπανία, αυτή τη φορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία την άφησε εκτός Champions League με μία ιστορική ανατροπή.

Μία ανατροπή που φέρει αποκλειστικά και μόνο την υπογραφή του Γάλλου στράικερ της Βασίλισσας, Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Μπενζεμά πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στους Παριζιάνους και ανέτρεψε το εις βάρος της ομάδας του 1-0 (και 2-0 σε συνολικό σκορ), δίνοντάς της το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Champions League: Το προβάδισμα η Παρί, την πρόκριση η Ρεάλ Μαδρίτης

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Παρί Σεν Ζερμέν. Με την κατοχή να φτάνει ως και το 60 τοις εκατό ανά διαστήματα υπέρ της, είχε κλείσει τη Ρεάλ στην περιοχή της και προσπαθούσε να βρει το γκολ που θα της έδινε ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα πρόκρισης.

Αυτό ήρθε στο 34' από τα πόδια του Κιλιάν Εμπαπέ αλλά ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ. Ο Γάλλος αστέρας, όμως, ξαναχτύπησε πέντε λεπτά μετά και με ακόμα ένα δικό του γκολ έβαλε μπροστά την Παρί με 1-0.

 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν, όμως, η σειρά του Καρίμ Μπενζεμά να πάρει το... όπλο του.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Γάλλος φορ έφερε το ματς στα ίσια δίνοντας εκ νέου ελπίδες στην ομάδα του. 

 

 

Κατόπιν, μέσα σε δύο λεπτά, ήρθαν και τα δύο γκολ που έψαχνε η βασίλισσα για να προκριθεί στους «8». Χρυσός σκόρερ και των δύο ο Καρίμ Μπενζεμά.

 

 

Στον εναπομείναντα χρόνο, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα που θα την έστελνε στην επόμενη φάση και έτσι έληξε άδοξα η πρώτη απόπειρα των Μέσι-Εμπαπέ-Νεϊμάρ να κατακτήσουν το Champions League με τους Παριζιάνους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ