Αθλητισμος

Champions League: Ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα για τη φάση των «8»

Δείτε τα ζευγάρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλήρωση Τσάμπιονς Λιγκ
Κλήρωση Τσάμπιονς Λιγκ © EPA

Champions League: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της φάσης των «8» της φετινής διοργάνωσης - Ξεχωρίζει ο αγώνας Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τη φάση των «8» του φετινού Champions League με την κληρωτίδα να μην αφήνει παραπονεμένους τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.

Ειδικότερα, τα ζευγάρια που «κλέβουν» την παράσταση είναι το Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύο παιχνίδια που χαρακτηρίζονται ως «πρόωροι τελικοί» αφού περιλαμβάνουν ομάδες που θα μπορούσαν να φτάσουν ως τον φετινό τελικό.

To "Σταντ ντε Φρανς" του Παρισιού θα φιλοξενήσει για τρίτη φορά τον τελικό του Champions League μετά από το 2000 (Ρεάλ - Βαλένθια 3-0) και το 2006 (Μπαρτσελόνα - Άρσεναλ 2-1).

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Champions League

  • Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης
  • Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης
  • Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου
  • Μπενφίκα Λίβερπουλ

Οι ημιτελικοί:

  • Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο vs Τσέλσι - Ρεάλ
  • Μπενφίκα - Λίβερπουλ vs Βιγιαρεάλ - Μπάγερν

Η νικήτρια του Μπενφίκα - Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού τη νικήτρια του Βιγιαρεάλ - Μπάγερν.

Η νικήτρια του Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο θα φιλοξενήσει στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού τη νικήτρια του ζευγαριού Τσέλσι - Ρεάλ.

Τυπικά γηπεδούχος στον τελικό του Σταντ ντε Φρανς θα είναι η ομάδα που θα επικρατήσει μέσα από τα ζευγάρια Μπενφίκα - Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ - Μπάγερν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ