Αθλητισμος

Champions League: Με το διπλό η Λίβερπουλ, ζωντανή η Σάλτσμπουργκ

«Κόλλησε» στην Αυστρία η Μπάγερν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νικηφόρα πέρασε η Λίβερπουλ από την έδρα της Ίντερ
Νικηφόρα πέρασε η Λίβερπουλ από την έδρα της Ίντερ © EPA

Champions League: Η Λίβερπουλ έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «8» επικρατώντας της Ίντερ - Στο 1-1 έμειναν Σάλτσμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου.

Με το διπλό από το Μιλάνο απέδρασε η Λίβερπουλ στο χθεσινό παιχνίδι με την Ίντερ για τη φάση των «16» του Champions League.

Οι «reds» του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησαν στο τέλος των «νερατζούρι» μετά από ένα παιχνίδι σχετικά ισορροπημένο και για τις δύο ομάδες.

Οκτώ λεπτά ήταν αρκετά για την ομάδα του Μέρσισαϊντ, η οποία άνοιξε το σκορ στο 75ο λεπτό όταν ο Ρόμπερτσον τροφοδότησε τον Φιρμίνο και εκείνος νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 83' ο Αιγύπτιος αστέρας της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Την «πάτησε» πάλι η Μπάγερν

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μπάγερν όσο και αν δεν ήθελε να βρεθεί ξανά προ εκπλήξεως, επέτρεψε στη Σάλτσμπουργκ να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης και μάλιστα ήταν αυτή που στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα πήρε το Χ.

Ειδικότερα, μόλις στο 21' και εννιά λεπτά αφότου είχε μπει στο παιχνίδι ως αναγκαστική αλλαγή, ο Αντάμου άνοιξε το σκορ νικώντας τον Ουλραϊχ.

Οι Αυστριακοί αιφνιδίασαν την Μπάγερν και έκτοτε αφέθηκαν στο παιχνίδι της. Με γρανιτένια άμυνα, που απέτρεψε τις συνολικά 21 ευκαιρίες για γκολ, η Σάλτσμπουργκ διατήρησε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος. Τότε ήταν όμως που «χτύπησε» ο Κομάν και έκανε το τελικό 1-1.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ