Αθλητισμος

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ευγνώμων για την απόφαση - Θέλω να αγωνιστώ

Η πρώτη αντίδραση του Σέρβου μετά την απόφαση - Προπονήθηκε στο κεντρικό γήπεδο του Australian Open

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νόβακ Τζόκοβιτς: Ευγνώμων για την απόφαση -  Να μείνω και να αγωνιστώ
Νόβακ Τζόκοβιτς © EPA/JAMES ROSS

Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη δικαστική νίκη: Ευγνώμων που το δικαστήριο ανάτρεψε την απόφαση ακύρωσης της βίζας μου - Θέλω να μείνω και να αγωνιστώ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε την έφεση και μίλησε μέσω Twitter για πρώτη φορά μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ανάκληση της ακύρωσης της βίζας τουΟ Σέρβος τενίστας ευχαρίστησε τον δικαστή για την απόφαση και τόνισε πως πήγε στην Αυστραλία για να αγωνιστεί.

Ο «Νόλε» εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως ο δικαστής ανέτρεψε την απόφαση για την ακύρωση της βίζας και εξέφρασε τη θέληση του να μείνει και να πάρει μέρος στο Γκραν Σλαμ, «παρά τα όσα έγιναν», όπως είπε.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η πρώτη δήλωση μετά την απόφαση

«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που το δικαστήριο ανάτρεψε την απόφαση ακύρωσης της βίζας μου. Παρόλα αυτά που έχουν συμβεί θέλω να μείνω και να προσπαθήσω να αγωνιστών στο Αυστραλιανό Όπεν. Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Πέταξα εδώ για να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά που έχουμε, μπροστά σε καταπληκτικού οπαδούς. Για την ώρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, πέρα από ευχαριστώ σε όλους όσοι με στηρίζετε σε όλο αυτό και με ενθαρρύνουν να μένω δυνατός»

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η δήλωση του αδερφού του στη Συνέντευξη Τύπου της οικογένειάς του στο Βελιγράδι

«O Νόβακ είναι ελεύθερος, προπονήθηκε στο γήπεδο. Πήγε στην Αυστραλία για να διεκδικήσει ακόμα έναν τίτλο, με τις καλύτερες προθέσεις και με όλα τα απαραίτητα έγγραφα», είπε ο μικρός αδερφός του Νόλε, Τζόρτζε Τζόκοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η οικογένειά του στο Βελιγράδι.

« Ο Νόβακ έχει στοχοποιηθεί πολλές φορές, αλλά αυτό για το οποίο αγωνίζεται η ελευθερία της επιλογής. Η δικαιοσύνη έκανε τη δουλειά της», πρόσθεσε.

Η δήλωση της μητέρας του, Ντιγιάνα Τζόκοβιτς 

«Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε τη νίκη του γιου μας Νόβακ. Πάντα αγωνιζόταν για δικαιοσύνη. Δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Πήγε εκεί για να κερδίσει αυτό το τουρνουά. Αυτή η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Υπήρξε ένα φάσμα συναισθημάτων: λύπη, φόβος, απογοήτευση. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχε μαζί του το κινητό, δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον κόσμο που του στάθηκαν και τον στήριξαν στη Μελβούρνη μπροστά σε αυτό το λεγόμενο ξενοδοχείο. 

»Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε Grand Slam. Ο Nόβακ δεν έκανε τίποτα ενάντια στους νόμους της Αυστραλίας, αλλά κακοποιήθηκε με τους τρόπους που έχουμε δει, πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα», είπε η μητέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς στη συνέντευξη τύπου της οικογένειας. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ