- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο πατέρας του ανεμβολίαστου Τζόκοβιτς «βλέπει» εκβιασμό
Από τους διοργανωτές του Αυστραλιανού Όπεν
O πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς,Σρέντιαν, εξαπέλυσε επίθεση στο Australian Open για την απόφαση του να δεχτεί μόνο τους ανεμβολίαστους.
Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε ότι ο γιος του είναι πολύ πιθανό ν' αγωνιστεί στο Australian Open υπό καθεστώς εκβιασμών.
Το Australian Open ακολούθησε την απόφαση της κυβέρνησης της Βικτόρια και δεν θα επιτρέψει σε ανεμβολίαστους τενίστες να συμμετάσχουν στο τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 30/1.
Ο τοπικός πρωθυπουργός Ντάνιελ Άντριους δεν θα εξετάσει το ενδεχόμενο εξαίρεσης για παίκτες όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει επανειλημμένα αρνηθεί να αποκαλύψει την αν έχει εμβολιαστεί, κάνοντας λόγο για «το μόνο δίκαιο πράγμα που πρέπει να γίνει», δεδομένου ότι οι οπαδοί και οι άνθρωποι που θα δουλέψουν για το Open πρέπει να είναι εμβολιασμένοι.
«Θέλω να είμαι πολύ σαφής, η κυβέρνησή μου δεν θα υποβάλει αίτηση για εξαίρεση για κανέναν μη εμβολιασμένο παίκτη», είπε ο Άντριους. «Δεν πρόκειται να ζητήσω και να απαιτήσω από τους ανθρώπους που κάθονται στην κερκίδα, τους ανθρώπους που εργάζονται στην εκδήλωση να εμβολιαστούν ενώ οι παίκτες δεν το κάνουν. Δεν πρόκειται να εφαρμόσουμε εξαίρεση. Ως εκ τούτου το θέμα έχει λυθεί ουσιαστικά».
Ο Σρέντιαν είπε μεταξύ άλλων στο Prva TV στη Σερβία και: «Δεν ξέρω ούτε εγώ αν και πότε θα κοινοποιήσει το αν έχει εμβολιαστεί ή όχι. Η ανακοίνωση της κυβέρνησης ήταν ντροπιαστική για έναν παίκτη που έχει κερδίσει 9 τίτλους στη Μελβούρνη. Φυσικά και θέλει να παίξει γιατί είναι αθλητής. Υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μας που θα θέλουν να τον δουν ξανά. Όμως υπό αυτές τις συνθήκες εκβιασμού μάλλον δεν θα παίξει στο Australian Open. Εγώ στη θέση του δεν θα το έκανα».
O Nόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει ανακοινώσει εάν είναι εμβολιασμένος και όλοι περιμένουν τι θα πράξει εν όψει του Australian Open.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξαιρετική κατάσταση ο Έλληνας πρωταθλητής
Πάτησε ξανά κορυφή και περιμένει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Τελευταία φορά που η «Μαύρη Θύελλα» αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία ήταν τη σεζόν 1999-2000
H πρώην μαγείρισσά του καταγγέλλει εξαντλητικά ωράρια
Στο βάθρο για ακόμη μία φορά ο Έλληνας πρωταθλητής
Τη δευτερη θέση κατέκτησε ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων στο Αζερμπαϊτζάν
Η αθλητική δράση τα Σάββατα είναι κάθε φορά στο... κόκκινο
Σταθερά στην τετράδα οι ερυθρόλευκοι
H σκιέρ αγωνίστηκε τραυματίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και τραυματίστηκε σοβαρά ξανά
«Το επάγγελμα δεν ήταν ποτέ γένους στα μάτια μου– αλλά ο κόσμος το βλέπει ως “ανδρική δουλειά”»
Τι ώρα είναι η αναμέτρηση
Πότε είναι ο πρώτος τους αγώνας
Οι αναφορές σε Κριστιάνο, Πελέ και οι αντιδράσεις για τον Αργεντινό άσο
Μία ακόμα χρυσή σελίδα στην καριέρα του
Αμφίβολη παραμένει η εμφάνιση του Αργεντινού σταρ στον Λευκό Οίκο
Για παράνομο coaching κατηγορήθηκε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά
Φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Σαββάτου
Τι είπε ενόψει του ντέρμπι με τους «πράσινους»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.