- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Χρυσό μετάλλιο ο Βαζαίος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης
Στα 200 μέτρα μικτής ατομικής
Ο Ανδρέας Βαζαίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στον τελικό των 200 μέτρων μικτής ατομικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας.
Το τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης διατήρησε για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα μικτής ατομικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας. Ο σπουδαίος κολυμβητής πέρασε στη μάχη των μεταλλίων με τον κορυφαίο χρόνο (1.53.08), ενώ πρωταθλητής στέφθηκε με 1.51.70.
Πρόκειται για το 7ο συνολικά μετάλλιο στην καριέρα του (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) και για το 14ο της Ελλάδας.
Δεύτερο μετάλλιο μέσα σε περίπου 15 λεπτά πανηγύρισε η Ελλάδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στο Καζάν. Μετά το χρυσό του Ανδρέα Βαζαίου στα 200μ. μεικτή ατομική, ο Απόστολος Χρήστου κατέλαβε την τρίτη θέση στον τελικό των 100μ. ύπτιο με 49.87, βελτιώνοντας μάλιστα το πανελλήνιο ρεκόρ (49.98) που είχε σημειώσει στον χθεσινό (4/11) ημιτελικό. Ο αθλητής τού Πάνου Βελέντζα κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο μετάλλιό του σε μικρή πισίνα, μετά τα τρία -επίσης χάλκινα- που έχει κερδίσει στο ίδιο αγώνισμα, σε ισάριθμα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 50άρας πισίνας.
Νικητής του αγωνίσματος αναδείχθηκε το μεγάλο φαβορί, ο Ρώσος Κλιμέντ Κολεσνίκοφ (49.13), ο οποίος χρειάστηκε πάντως να δώσει μάχη με τον Ρουμάνο πρωταθλητή Ευρώπης στην 50άρα, Ρόμπερτ-Αντρέι Γκλίντα (49.31), για να διατηρήσει για τρίτη σερί διοργάνωση τον τίτλο. Ο έτερος Ρώσος του τελικού, ο Πάβελ Σαμουσένκο, κυνήγησε ως το τέλος τον Χρήστου, αλλά τελικά αρκέστηκε στην τέταρτη θέση με 49.92.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
115-110 από τους Χόρνετς - Με 6 φάουλ αποχώρησε νωρίς ο Έλληνας σταρ
Νο1 της Ευρώπης - Η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά το τουρνουά Κ16 στο Μόντε Κάρλο
Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο στο Ρότερνταμ
Νέες αιχμηρές αναρτήσεις από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Από τις υποσχέσεις για διαφάνεια στις καταγγελίες για χειραγώγηση αγώνων
Πλήρωσαν το κακό φινάλε οι ερυθρόλευκοι - Έχασαν διαφορά οκτώ πόντων στην τελευταία περίοδο
Τι ισχυρίστηκε για τις 820.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του
Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για την υπόθεση των φερόμενων στημένων αγώνων μπάσκετ
Με ελικόπτερο στο νοσοκομείο
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ζητά να παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας για τους στημένους αγώνες, μετά τις αποκαλύψεις για την αποβολή του το 2018
Στο αριστερό του χέρι έχει τη φράση «No retreat, no surrender»
Ο Βαγγέλης Τσάπας έκανε ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην απόφαση του Παναγιώτη Γιαννάκη να κινηθεί δικαστικά μετά τις αποκαλύψεις για συγκεκριμένη αναμέτρηση
Τελικά ποιος βγήκε κερδισμένος από αυτό το trade;
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκεστο Instagram
Αφορά αγώνες από το 2016 ως το 2026
Τι ανέφερε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στην ανακοίνωσή της
Σπουδαία πρόκριση για τον Έλληνα τενίστα
Ένας από τους βασικούς μάρτυρες της έρευνας φέρεται να παρέδωσε στις Αρχές τον κατάλογο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.