Αθλητισμος

Roland Garros: Εκπληκτικός Τσιτσιπάς, συνέτριψε τον Μεντβέντεφ

Στα ημιτελικά με φοβερή εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του επί του Ντανιίλ Μεντβέντεφ
Στέφανος Τσιτσιπάς © Clive Brunskill/Getty Images/Ideal Image

Roland Garros: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-0 σετ τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ και ετοιμάζεται για τον ημιτελικό κόντρα στον Ζβέρεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του προημιτελικού του Roland Garros και χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στο Νο2 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, πέρασε στα ημιτελικά με 3-0 σετ.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που προηγουμένως είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ του Νταβίντοβιτς Φοκινά.

 

 

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε νωρίς μπρέικ και κρατώντας εύκολα το σερβίς του έφτασε σε ένα άνετο 6-3 μέσα σε μισή ώρα. Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν λίγο πιο δύσκολα για τον Στεφ, καθώς είδε τον Ρώσο να του σπάει για πρώτη φορά το σερβίς και βρέθηκε αντιμέτωπος με 2 σετ πόιντς, για να φτάσει τελικά στο τάι-μπρέικ. Εκεί, ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν αρκετά πιο ψύχραιμος και με 7-3, έγραψε το 2-0.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε και το τρίτο σετ και πέταξε εκτός Roland Garros τον Μεντβέντεφ

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς αν και έμεινε αρχικά πίσω στο σκορ με 2 γκέιμς διαφορά, απάντησε με δύο δικά του μπρέικ και με κυριαρχικό τένις κατάφερε να επικρατήσει με 7-5 και να κλείσει τον αγώνα, χωρίς να μπει σε περιπέτειες. 

 

 

Αυτός είναι ο δεύτερος συνεχόμενος ημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά σε Roland Garros και πλέον το όνειρο του τελικού απέχει ένα βήμα. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ