Αθλητισμος

Στέφανος Τσιτσιπάς - Roland Garros: Ο πόντος που τον πήγε τελικό

Δείτε τον πανηγυρισμό του - Το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Η λύτρωση μετά τη νίκη στον αμφίρροπο αγώνα με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Roland Garros
Στέφανος Τσιτσιπάς: Η λύτρωση μετά τη νίκη στον αμφίρροπο αγώνα με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Roland Garros © EPA/CAROLINE BLUMBERG

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό και αυτός είναι ο τελευταίος πόντος που τον πήγε στον τελικό του Roland Garros.

Με μια απίθανη εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στον τελικό του Roland Garros. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με απίστευτη ένταση, ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 3-2 σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (3-6, 3-6, 6-4, 6-4 και 3-6).

Ο πρώτος ημιτελικός εξελίχθηκε σε μια μαραθώνια αναμέτρηση, με τον #tsitsifast να κερδίζει σε έναν αμφίρροπο αγώνα τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και να περιμένει πλέον τον νικητή του παιχνιδιού ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δάκρυσε στις πρώτες του δηλώσεις, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «αυτή η νίκη ήταν η πιο σημαντική στην καριέρα μου ως τώρα», ενώ έκανε και ξεχωριστή αναφορά στη Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό του Γαλλικού Όπεν.

Δείτε το βίντεο με τον τελευταίο πόντο που σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ολοκληρώνοντας τη νίκη - έπος στον ημιτελικό του Roland Garros, καθώς και το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του απίστευτου παιχνιδιού.

Επική πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Roland Garros!

Α.Ζβέρεφ - Στ.Τσιτσιπάς 2-3 | HIGHLIGHTS | 11/06/21 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ