- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαρδαλιάς-Super League 2: Στέλνουμε το θέμα σε Εισαγγελέα και ΕΑΔ
Η δήλωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας
Χαρδαλιάς για Super League 2: Δεν αναστέλλουμε το πρωτάθλημα, στέλνουμε σε Εισαγγελέα και ΕΑΔ το θέμα.
Σε δήλωση σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στην Super League 2 και την εισήγηση για αναστολή του πρωταθλήματος προχώρησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Όπως αναφέρει στη δήλωσή του, μεταξύ άλλων, η Πολιτική Προστασία θα απέχει σήμερα, 10 Μαΐου, από την εισήγηση για αναστολή διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
Η δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά
«Η αυστηροποίηση των όρων των υγειονομικών πρωτοκόλλων διεξαγωγής των αγώνων της Super League 2, καθώς και η θέσπιση επιτέλους συγκεκριμένου πλαισίου κυρώσεων για όσους τα παραβαίνουν, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πρόεδρος της Super League 2 και αποτελούν θέματα προς απόφαση στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της, αποδεικνύουν το βάσιμο της ανησυχίας μας για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν τις προηγούμενες εβδομάδες με τη μετακίνηση αποστολής συγκεκριμένης ομάδας, με προφανή κίνδυνο για την Δημόσια Υγεία.
Τα αντανακλαστικά της Super League 2, έστω και καθυστερημένα, έρχονται να καλύψουν τα κενά που είχαν δημιουργηθεί κατά την εφαρμογή των πρωτοκόλλων που είχαν εισηγηθεί και είχαν γίνει αποδεκτά από την Επιτροπή Επιδημιολόγων. Ως εκ τούτου, με δεδομένη την ανάληψη τόσο της ευθύνης όσο και συγκεκριμένων πρωτοβουλιών από τη Super League 2, και βέβαια παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις, με αποκλειστικό εκ μέρους μας κριτήριο την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ σήμερα από την εισήγηση για αναστολή διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
Αυτό, όμως, που προτίθεμαι, άμεσα, να πράξω είναι η κατάθεση, σήμερα μάλιστα, ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ διερεύνησης τυχόν αξιόποινων πράξεων που έθεσαν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία τις προηγούμενες εβδομάδες, καθώς και διοικητική αναφορά στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας για τη διερεύνηση τυχόν παραλείψεων στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Με την Δημόσια Υγεία ουδείς θα παίζει και σεβόμενοι την εδώ και μήνες υπομονή, επιμονή και θυσίες του ελληνικού λαού, δεν προτιθέμεθα να κάνουμε ουδεμία έκπτωση και να ανεχθούμε οποιαδήποτε παράλειψη ή δικαιολογία. Σε αγαστή συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα πράττουμε τα δέοντα, πάντοτε».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ολυμπιονίκης του Ρίο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση
Πλέον είναι κοντά στο να κατακτήσουν την κορυφή του έκτου ομίλου
Ένα άλμα ήταν αρκετό για να αποδείξει ξανά την ανωτερότητά του στο άλμα εις μήκος
Ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται πως κοιτάζει ήδη λύσεις με αθλητικότητα και εμπειρία από υψηλό επίπεδο
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γάλλου σέντερ
Συμμετείχε σε τελική φάση Μουντιάλ μετά από 24 χρόνια με μεγάλες προσδοκίες
Μπορεί να δημιουργηθεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά δίδυμα του πρωταθλήματος με την απόκτησή του
Ο άλλοτε μέσος της Ρεάλ και νυν τεχνικός της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε οδηγήθηκε στο χειρουργείο
Τι υποστηρίζει δημοσίευμα από τη Σερβία
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ματέους Κούνια - Αγωνία για τον τραυματισμό του Ραφίνια
Ο Σαϊμπαρί σκόραρε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης στέλνοντας τους Αφρικανούς στην κορυφή του 3ου ομίλου
Ιστορική νίκη με το γρηγορότερο γκολ της διοργάνωσης - Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης
Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση
Η ανάρτηση του «δικεφάλου» στα social media για τον Ρουμάνο τεχνικό
Η πρώτη νίκη της σεζόν για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη
Με αφορμή την εμφάνιση του στο εναρκτήριο ματς της Πορτογαλίας
Στον καλλιτεχνικό χώρο ο Έλληνας τενίστας είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Stiopkyn»
15 μέλη της αποστολής δεν έλαβαν την απαραίτητη άδεια εισόδου για να εισέλθουν σε αμερικανικό έδαφος
Μεξικό 1970: Το τελευταίο καλοκαίρι της ποδοσφαιρικής αθωότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.