- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Χαρδαλιάς-Super League 2: Στέλνουμε το θέμα σε Εισαγγελέα και ΕΑΔ
Η δήλωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας
Χαρδαλιάς για Super League 2: Δεν αναστέλλουμε το πρωτάθλημα, στέλνουμε σε Εισαγγελέα και ΕΑΔ το θέμα.
Σε δήλωση σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στην Super League 2 και την εισήγηση για αναστολή του πρωταθλήματος προχώρησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Όπως αναφέρει στη δήλωσή του, μεταξύ άλλων, η Πολιτική Προστασία θα απέχει σήμερα, 10 Μαΐου, από την εισήγηση για αναστολή διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
Η δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά
«Η αυστηροποίηση των όρων των υγειονομικών πρωτοκόλλων διεξαγωγής των αγώνων της Super League 2, καθώς και η θέσπιση επιτέλους συγκεκριμένου πλαισίου κυρώσεων για όσους τα παραβαίνουν, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πρόεδρος της Super League 2 και αποτελούν θέματα προς απόφαση στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της, αποδεικνύουν το βάσιμο της ανησυχίας μας για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν τις προηγούμενες εβδομάδες με τη μετακίνηση αποστολής συγκεκριμένης ομάδας, με προφανή κίνδυνο για την Δημόσια Υγεία.
Τα αντανακλαστικά της Super League 2, έστω και καθυστερημένα, έρχονται να καλύψουν τα κενά που είχαν δημιουργηθεί κατά την εφαρμογή των πρωτοκόλλων που είχαν εισηγηθεί και είχαν γίνει αποδεκτά από την Επιτροπή Επιδημιολόγων. Ως εκ τούτου, με δεδομένη την ανάληψη τόσο της ευθύνης όσο και συγκεκριμένων πρωτοβουλιών από τη Super League 2, και βέβαια παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις, με αποκλειστικό εκ μέρους μας κριτήριο την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ σήμερα από την εισήγηση για αναστολή διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
Αυτό, όμως, που προτίθεμαι, άμεσα, να πράξω είναι η κατάθεση, σήμερα μάλιστα, ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ διερεύνησης τυχόν αξιόποινων πράξεων που έθεσαν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία τις προηγούμενες εβδομάδες, καθώς και διοικητική αναφορά στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας για τη διερεύνηση τυχόν παραλείψεων στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Με την Δημόσια Υγεία ουδείς θα παίζει και σεβόμενοι την εδώ και μήνες υπομονή, επιμονή και θυσίες του ελληνικού λαού, δεν προτιθέμεθα να κάνουμε ουδεμία έκπτωση και να ανεχθούμε οποιαδήποτε παράλειψη ή δικαιολογία. Σε αγαστή συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα πράττουμε τα δέοντα, πάντοτε».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά τις νίκες των ΟΦΗ και Παναθηναϊκού
Ποιες ομάδες είναι στην κορυφή με το «τριφύλλι»
Πού βρίσκεται ο Ολυμπιακός και οι Κρητικοί
Τα αποτελέσματα της βραδιάς
Ακόμα μία ευρωπαϊκή νίκη για την ομάδα του Νίστρουπ
Σπουδαίο τρίποντο για την ομάδα του Κόντη
Πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση ως τώρα με 6 γκολ
Η συνομιλία που καταγράφηκε κατά λάθος
Ο αμυντικός της ΑΕΚ έχει σκοράρει κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League
Μετά από 8 χρόνια συνεργασίας και 82 αγώνες με την Εθνική Πορτογαλίας
Το τρίποντο αυτό χάρισε τη νίκη στους Χιτ
Οι βραδιές που έσπασαν τα κοντέρ
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο ίδιος και ο προπονητής του
Ένα ταξίδι στην Αθήνα του 1896, μέσα από τις αφηγήσεις του Πιερ ντε Κουμπερτέν και αυτοπτών μαρτύρων, που ζωντανεύουν τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες και την αποθέωση του Σπύρου Λούη
Kαλεσμένοι της εκδήλωσης ήταν ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Κώστας Τσαρτσαρής
Απόψε στις 22:00 η αναμέτρηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.