Αθλητισμος

Champions League: Η Σαχτάρ νίκησε τη Ρεάλ με μισή ομάδα

Ο κορωνοϊός δεν εμπόδισε τους Ουκρανούς να ταπεινώσουν τη «Βασίλισσα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
real-madritis-saxtar.jpg
© EPA/JUANJO MARTIN

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε την έκπληξη και νίκησε με 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Μεγάλο «διπλό» για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Οι Ουκρανοί ταπείνωσαν τη Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας στην Ισπανία με 3-2.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ παρατάχτηκε με μισή ομάδα μετά τα 10 κρούσματα κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν στον σύλλογο.

Αυτό, όμως, δεν την εμπόδισε να δώσει ένα καλό μάθημα στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», αποδεικνύοντας στην πράξη την παροιμία... άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη. Οι πρωταθλητές Ουκρανίας έκαναν «πάρτι» στο πρώτο μέρος απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο φωτεινός πίνακας στο τέλος του ημιχρόνου έδειχνε 3-0.

Οι «μερένγκες» στο β΄ μέρος αντέδρασαν, μειώνοντας σε 3-2, ωστόσο οι παίκτες της Σαχτάρ άντεξαν στην πίεση και παίζοντας με ψυχή και πάθος που ξεχείλιζε σε κάθε μονομαχία και σε κάθε φάση, απέδρασαν με μεγάλο διπλό. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε ηττηθεί στο ίδιο γήπεδο από την Κάντιθ για το πρωτάθλημα Ισπανίας πριν από μερικές ημέρες.

Τα γκολ για τη Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχαν οι Μόντριτς (54') και Βινίσιους (59'), ενώ για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ σκόραραν οι Τέτε (29'), Βαράν (με αυτογκόλ στο 34') και Σόλομον (42').

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ