Αθλητισμος

Αποβλήθηκε από το US Open ο Τζόκοβιτς!

Για αντιαθλητική συμπεριφορά προς μία επόπτρια γραμμών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς © Twitter

Από τη συνέχεια του US Open αποβλήθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς - Έχασε ένα game και χτύπησε μία μπάλα που βρήκε στο λαιμό μία επόπτρια.

Το βράδυ της Κυριακής είδαμε κάτι ασυνήθιστο στα χρονικά του τένις και μάλιστα σε επίπεδο ενός Γκραν Σλαμ. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, το νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, αποβλήθηκε από το Αμερικανικό Όπεν! Ο λόγος είναι ότι (έστω και άθελά του) χτύπησε μια επόπτρια γραμμών με το μπαλάκι.

Ο Σέρβος εκνευρίστηκε όταν έχασε δικό του γκέιμ από τον Ισπανό Μπούστα. Αντέδρασε χτυπώντας μια μπάλα, μόνο που αυτή βρήκε την επόπτρια στον λαιμό. Έπειτα από διαβουλεύσεις αποφασίστηκε η αποβολή του, με τον ίδιο να δηλώνει αδικημένος:

«Σίγουρα ήταν μια κακή στιγμή και ευθύνομαι. Όμως η τιμωρία μου είναι βαριά. Δεν είδα να είναι τόσο άσχημα η γυναίκα» τόνισε μετά ο Τζόκοβιτς, που τα πέντε τελευταία χρόνια έφευγε θριαμβευτής από τη Νέα Υόρκη. Και φέτος ήταν το φαβορί, ειδικά από τη στιγμή που λείπουν οι Ναδάλ-Φέντερερ.

Μετά τον αποκλεισμό του «Νόλε», όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και οι υπόλοιποι τενίστες έχουν αναθαρρήσει. Δυστυχώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι εκεί να διεκδικήσει το παρθενικό Γκραν Σλαμ της καριέρας του, μετά την ήττα από τον Ράονιτς σε «δικό» του παιχνίδι.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ