- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βίντεο με τον Μάνουελ Νόιερ να τραγουδάει φασιστικό άσμα
Σάλος με τον τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας
Βίντεο από τις διακοπές του Μάνουελ Νόιερ τον δείχνει τη στιγμή που τραγουδά φασιστικό άσμα - Το «Lijepa li si».
Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Γερμανία με βίντεο που δείχνει τον τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, να τραγουδάει ένα φασιστικό άσμα κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Κροατία. Συγκεκριμένα, φαίνεται να τραγουδά το «Lijepa li si», κομμάτι του συγκροτήματος «Thompson», πολύ δημοφιλές ανάμεσα στους νεοναζί και με επικεφαλής τον Μάρκο Πέτκοβιτς, ο οποίος έχει δηλώσει δημοσίως θαυμαστής της Ούστασε.
Πρόκειται για μια φασιστική, υπερεθνικιστική και τρομοκρατική οργάνωση, που έδρασε στην αρχική της μορφή μεταξύ 1929 και 1945 και τα μέλη της δολοφόνησαν εκατοντάδες χιλιάδες Σέρβους, Εβραίους και Ρομά καθώς και πολιτικούς αντιφρονούντες στη Γιουγκοσλαβία κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Η εφημερίδα «Bild» δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο, επισημαίνοντας ότι ο Νόιερ δεν γνωρίζει κροατικά, αλλά δεν αποκλείει την πιθανότητα να ξέρει το συγκεκριμένο συγκρότημα, το οποίο προωθεί τον φασισμό και καμαρώνει για τον θαυμασμό του προς τον Αδόλφο Χίτλερ.
Η «Bild» αποδίδει την επιλογή του τόπου διακοπών του Νόιερ στον προπονητή τερματοφυλάκων της Μπάγερν, Τόνι Ταπάλοβιτς, ο οποίος και τον συνοδεύει στο ταξίδι του στην Κροατία.
Manuel Neuer singing "Lijepa Li Si" is a unique thing to see.
— Croatian Football 🇭🇷🇺🇦 (@CroatiaFooty) July 12, 2020
Maybe he's preparing for the Eternal Derby? 🤨 pic.twitter.com/rXbEnNMARQ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Προ των πυλών η σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα εξτρέμ
Η στάση των Αργεντίνων προκάλεσε αρνητικά σχόλια λόγω της έλλειψης σεβασμού προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Οι παίκτες προσγειώθηκαν στη Μαδρίτη με το τρόπαιό τους
Αν περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες
Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και αύρες νερού
Η νέα «προσθήκη» της FIFA
Το πιο κερδοφόρο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας - Ενισχύεται η θέση του Τζιάνι Ινφαντίνο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.