- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Η Σούπερ Λιγκ θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα
Ποιοι διαφώνησαν και τι άλλο αποφασίστηκε στην τηλεδιάσκεψη
Κορωνοϊός - Άρση μέτρων: Η Σούπερ Λιγκ ψήφισε υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος, εφόσον η κυβέρνηση ανάψει το «πράσινο» φως.
Σε περίπτωση που η κυβέρνηση το επιτρέψει (σ.σ. περισσότερα θα ξέρουμε ενδεχομένως και αύριο Πέμπτη 30 Απριλίου 2020, μετά την τοποθέτηση Αυγενάκη), η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, με τη διεξαγωγή των πλέι οφ μέσα στο καλοκαίρι.
Από τις 14 ομάδες, οι 10 ψήφισαν υπέρ και μόλις τέσσερις αρνήθηκαν. Μία εξ αυτών είναι ο Παναθηναϊκός. Με τις απόψεις του Γιάννη Αλαφούζου συμφώνησαν οι ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός και Πανιώνιος.
Έπειτα από παρέμβαση του ΠΑΟΚ, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση, ορίστηκε μια ημερομηνία deadline. Έτσι αν μέχρι τις 14 Ιουνίου 2020 δεν ξεκινήσουν τα πλέι οφ, τότε η σεζόν θα ακυρωθεί.
Πέρα από το βασικό θέμα συζήτησης, που είναι η συνέχεια ή όχι του πρωταθλήματος, πάρθηκαν και άλλες αποφάσεις. Οριακά με ψήφους 8-6 αποφασίστηκε πως δεν θα ισχύει η ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών για κάθε ομάδα που δεν παίρνει αδειοδότηση. Πρόκειται για την τιμωρία που υπέστη πέρυσι ο Παναθηναϊκός και φέτος ο Πανιώνιος και ειδικά μετά τον κορωνοϊό, θα μπορούσε να πλήξει 3-4 ομάδες του τρέχοντος πρωταθλήματος. Αντίθετα, παραμένει η απαγόρευση μεταγραφών.
Κορωνοϊός: Τηλεδιάσκεψη Σούπερ Λιγκ - Ανέβηκαν οι τόνοι για τα τηλεοπτικά
Η σημερινή τηλεδιάσκεψη που κράτησε αρκετές ώρες, ξεκίνησε με άλλο θέμα και μάλιστα επεισοδιακά.
Η κουβέντα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την κεντρική διαχείριση βρήκε σύμφωνες όλες τις ομάδες, πλην του Ολυμπιακού, που έθεσε το θέμα πολυιδιοκτησίας. Παρ' όλα αυτά κατά την τελική ψηφοφορία, βλέποντας πως οι υπόλοιπες 13 ομάδες θέλουν την κεντρική διαχείριση (σ.σ. κάτι που είναι πάντως πολύ δύσκολο να γίνει), οι «ερυθρόλευκοι» ψήφισαν λευκό.
Πάνω στο ίδιο θέμα και με το «καλημέρα» της σύσκεψης, είχαμε μεγάλη ένταση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτόξευσε χαρακτηρισμούς κατά του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος απουσίαζε, με συνέπεια να απαντήσει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού: «Φυσικά λείπει, αφού είναι Ρώσος και βρίσκεται στη χώρα του». Ο Μ. Γκαγκάτσης απάντησε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, μιλώντας για ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, όμως σύντομα τα πνεύματα ηρέμησαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Nαυάγησαν οι συνομιλίες ανάμεσα στους δύο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές βαρέων βαρών
Το πρώτο μήνυμα του Τόμας Ουόκαπ μετά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό
«Δεν είχαμε καμία επικοινωνία με τον Αταμάν, βρείτε μου έναν παίκτη που να έχει σχέση μαζί του»
Σοβαρές καταγγελίες μετά τη διάσωση
Ο λόγος που θα αγωνιστούν στην ίδια ομάδα
Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για την επιστροφή της Ένωσης στο Champions League
Τι δήλωσε ο προπονητής των Λονδρέζων
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η ανάρτηση του άσου του Παναθηναϊκού
Πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση
Δείτε την ανάρτησή του
Με τον χειρότερο τρόπο άρχισε για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι
Ενάντια στη ροή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 24ο λεπτό
Ο Κάι Χάβερτς πήρε το μαγικό ραβδί του και η Άρσεναλ επικράτησε 2-1 την Τσέλσι
Η ανάρτηση λίγες ώρες πριν το ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι
Ο επιθετικός έδωσε τη νίκη στη Σίτι κόντρα στη Κόβεντρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.