Αθλητισμος

Ο Αλαφούζος και οι δημόσιες σχέσεις

Όσα κατέθεσε σήμερα στη Δίκη των 28

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
alafouzos.jpg
Γιάννης Αλαφούζος © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

O Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε γενικά στα τελευταία 25 χρόνια, όπου είδε μια γενικότερη εύνοια προς τον Ολυμπιακό.

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες κατέθεσε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη δίκη για τα στημένα παιχνίδια και τη σύσταση συμμορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αναφέρθηκε γενικά στα τελευταία 25 χρόνια, όπου είδε μια γενικότερη εύνοια προς τον Ολυμπιακό, ενώ κατέθεσε ότι εσχάτως οι Πειραιώτες βρίσκονται σε δυσμένεια από άλλη ομάδα!

Βασικά δεν επικεντρώθηκε σχεδόν καθόλου στο θέμα της δίκης, κάτι που παραξένεψε και την ίδια την έδρα, αφού σε συγκεκριμένα ζητήματα αναφέρθηκε με αοριστίες… Η δίκη συνεχίζεται την Παρασκευή με τις καταθέσεις του παλιού διαιτητή Κύρου Βασσάρα και του Τάκη Φύσσα. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή
Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή

Ο πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου του 2025 και «ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού και κλειστού στίβου θα επιδιώξει από την αρχή της σεζόν να βρεθεί σε μεγάλα ύψη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY