- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ το πηγαίνουν στα άκρα
Καταγγελίες για έμμεση σχέση Σαββίδη και ΠΑΕ Ξάνθης
Την Τετάρτη θα απολογηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα έκτροπα που έγιναν στο «Καραϊσκάκη» με την αποστολή του ΠΑΟΚ και την αστυνομία.
Φαίνεται ότι το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ θα έχει πολλά ακόμη… ημίχρονα.
Στο τελευταίο επεισόδιο, ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού One (ιδιοκτησίας Β. Μαρινάκη) αναφέρει ότι το προπονητικό κέντρο της Ξάνθης φέρεται να ανήκει σε μια εταιρεία, όπου εμπλέκεται και ένας ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη.
Ταυτόχρονα, παράγοντες του Ολυμπιακού βγήκαν σε ραδιόφωνα και είπαν πως υπάρχει ξεκάθαρη σχέση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, που το Σάββατο τίθεται αντιμέτωποι για τη Σούπερ Λίγκα. Από τη μεριά τους, οι Θεσσαλονικείς διαψεύδουν τα πάντα και απειλούν με μηνύσεις.
Την Τετάρτη θα απολογηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα έκτροπα που έγιναν στο «Καραϊσκάκη» με την αποστολή του ΠΑΟΚ και την αστυνομία. Υπάρχουν αρκετά βίντεο που μπορούν να «κάψουν» τους Πειραιώτες, την ώρα που η ΦΙΦΑ παρακολουθεί με ανησυχία τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Τριφύλλι ισοφάρισε 1-1 τη σειρά των τελικών της Stoiximan GBL
«Βροχή» επικρίσεων και αρνητικών σχολίων λίγο πριν το φετινό μουντιάλ
Τα προφίλ των ομάδων, το πρόγραμμα του ομίλου και οι διασταυρώσεις
Τα περισσότερα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν σε μεταμεσονύκτιες και πρώτες πρωινές ώρες
Το Μουντιάλ χάνει σημαντικό μέρος της λάμψης του
Η ανάρτηση του Γηραιού
Δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις
Η ανάρτησή του στο Instagram
Διαβάστε την ανάλυση του ομίλου
Παραμένει στα «πιτς» ο Έλληνας αστέρας
Τι έγραψε στα social media
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Τι δήλωσε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του ALPHA
Τι αποκάλυψε στο μεγάλο αφιέρωμα για το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
Από τον Πανιώνιο Καισαριανής στην παγκόσμια ποδοσφαιρική βιομηχανία
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Χωρίς χειραψία και με φόντο τον πόλεμο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.